Omelnytska
Omelnytska
Новачок
Відгуки Omelnytska
Коментарі Omelnytska
Отримано лайків
3 Like
Omelnytska

Pampers Pants- наші нові фаворити

Користуючись трусиками Pampers, я відмітила такі їх переваги: зручність - легко вдягати, знімати, просто розірвавши боки, або ж як звичайні трусики; якість - м'які, без сторонніх запахів, відповідають розміру, на 12 кг чудово сіла 4, ніде не натирає, не давить, еластична резинка та додатковий захист від протікань, тоненькі, дитині в них зручно, нічого не заважає; вистачає на всю ніч - без протікань, шкіра малюка залишається сухою; співвідношення ціна-якість, дійсно хороші підгузки за адекватну ціну, раніше користувались Pampers Pants premium, підгузками інших марок в вищій ціновій категорії, однак ці їм мало в чому поступаються (відсутність полоски, що вказує на наповненість підгузків, і є вироблені зі ще м'якішого матеріалу). Раджу спробувати всім, хто ще не обирав їх для свого малюка. Мій цілком задоволений)
У відгука 3 коментарі
misstress452
А мій так і не дав себе сфоткати, ми на 12 кг 5 замовили, теж чудово сіли
Omelnytska
misstress452, не великі? Бо я 4 купую вже півроку, мабуть, на 5 ніяк не перейдемо))
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Nata_gub

Отримала посилочку

Сьогодні отримала довгоочікувану посилочку) всередині було 2 пачки Pampers pants по 15 штук, вологі серветки Pampers Sensitive 12 штук в упаковці, вологі серветки Pampers aqua pure 48 штук в упаковці, фірмова еко-сумка і інструкція для експерта.

Щодо себе, то я до сьогодні користувалася Pampers premium care pants (мені порадили, похвалили і я не пробувала нічого іншого, а старшому вже 12?), серветками я користуюся Babydream sensitive - так що для мене дане тестування дуже актуальне!) із задоволенням протестую вологі серветки і звичайні трусики. У відгукі є порівняльні фото памперсів, ліворуч мої - праворуч для тестування). Приступаємо до тестування ?
Далі буде.. ?
У відгука 12 коментарів
Марина1311
Дуже цікаві результати,нам теж радили трусики преміум,але я купую звичайні, через нижчу ціну,вони мене повністю влаштовують. Цікаво,чи є якась суттєва різниця між звичайними і преміум?
Pogutsai
Так цікаво яка різниця. Я також беру звичайні трусики Pampers.І нас все влаштовує.Чекаємо відгуків від тестування
Omelnytska
Я купувала раніше преміум і вони мені дуже подобались, ніжні, м'якесенькі, дуже гарно тримались. Сьогодні отримала звичайні трусики для тестування, на перший погляд різниця лише в тому, що преміум все-таки трошки м'якіші. А от як будуть справлятися і чи комфортно буде малюку у звичайних, буду дивитись. Ціна все ж має значення)
Vikylchik7
Жаль мы не прошли отбор, как раз выбираем трусиками памперсы, думаю они суперские
Nata_gub
Марина1311, візуально тільки поломкою індикатором відрізняються) навіть всередині однакові?
Nata_gub
Omelnytska, я тільки різницю в поломці-індикаторі помітила, думаю, що за 2-3 дні побачу різницю)
Nata_gub
Vikylchik7, а який у Вас розмір, я можу поділитися пачкою памперсів і знижкою 50% на ці памперси в pampik
Bozhenitka
Pogutsai, у мене донечка і формат трусиків-підгузників найбільше сподобався. Не потрібно мучитись з незручними защіпками, особливо вночі. З мінусів - коли дитина робить «важкі» справи у підгузник, то, при зніманні, можна розмазати?. Але, на щастя, мою дитину ми висажували і підгузники одягали лише для підстрахування.
Vikylchik7
Nata_gub, спасибо, пусть вам будет у нас ещё есть 2 упаковки памперсов , уже в апкете куплю на пробу пару штук
Nata_gub
Vikylchik7, моя пропозиція в силі, в коробці все рівно другу пачку памперсів, серветки і знижку кладуть на подарунок, тому якщо передумаєте - напишіть, відправлю в зручний для Вас спосіб)
Nata_gub
Якщо комусь дійсно потрібні трусики 5 розмір, ціла упаковочка, пишіть, із задоволенням подарую?
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися