Аліна Тарасюк
Аліна Тарасюк
Новачок
Відгуки Аліна Тарасюк
Коментарі Аліна Тарасюк
Отримано лайків
3 Like
nadja_melnik

Крем- бальзам для рук та нігтів на органічному маслі кокосу та bio соку алоє вера

1+
Своє тестування я розпочала з крем- бальзаму для рук та нігтів на органічному маслі кокосу та bio соку алоє вера. Ще чарівна Коко Шанель казала, що руки - візитна картка дівчини. Моя думка повністю збірається, адже доглянуті , приємні на дотик руки жінки це просто кайф.
Моє враження від крему TM Eveline дуже позитивне. Крем має приємну текстуру та запах. Досить швидко впитується в шкіру та не залишає слідав після його нанесення на одязі чи білизні.
Шкіра рук ніжна, зволожена, гладка та м'яка.
Щодо запаху крему то він досить таки приємний . Головним запахом як на мій погляд є кокос але також відчуваються нотки алоє вера.
Р.S Маю сухий тип шкіри. Мені цей крем підійшов. Ефект зберігається на довго, що не може не тішити.
У відгука 16 коментарів
olena.romanenko
Я вже хочу купити та спробувати цей крем, в мене жовтенький, але вони всі такі гарні. по запаху мені мій не дуже сподобалася (облепихи) такий трохи лікарняний, пахне травами, але не лунатиме, а саме лікувальними.
Юлия Борисюк
Я така рада за Вас що Вам вдалось протестувати цю продукцію! На жаль не попала, але це не заважає купувати. Регулярно купую косметику. Крем крутий що на алое
nadja_melnik
yulya_bos, Ви праві. Алоє дуже гарно сприяє відновленню шкіри та
olena.romanenko
yulya_bos, можете постом нижче подивитися, там інший, з обліпіхою та муміє)
Katerin29
Хорошо, что этот крем быстро впитывается, не оставляет пленки на коже и следов на одежде, немаловажен запах. У меня тоже сухой тип кожи, кремами пользуюсь постоянно. Спасибо за отзыв!
nadja_melnik
olena.romanenko, Крем вартує уваги
marina__veremeenko
Надо будет купить попробовать! Мне попался с облепихой. Под хорошими впечатлениями от него??
nadja_melnik
marina__veremeenko, Клас, а обліпоховий крем для якого типу шкіри? Чи це комбінований ?
nadja_melnik
yulya_bos, До знайомства з сайтом naprobu також регулярно купувала цю продукцію. Нічого, ще не визначені тестувальники Vichy, можливо Вам поталанить бути експертом там.
Юлия Борисюк
NadiiaM, Я також. Я дуже гарна продукція. тільки ось років 7 назад купувала крем, то мені не підійшов. Віддала мамі, він був трішки жирний для мене. Я надіюсь що пощастить. Але побачимо, можливо критерії їхні не пройду)
olena.romanenko
NadiiaM, шукала, хотіла собі до пари зелений, але на мейкап немає такого поки, тільки для тіла
Модератор Ірина
NadiiaM, крем з обліпихою призначений для дуже сухої шкіри, яка має схильність до тріщин. Він має спеціально жирну текстуру, що насичує, та допомагає шкірі відновитися
Аліна Тарасюк
Прочитавши Ваш відгук обов'язково придбаю собі такий крем для рук. Хотілося б також взяти участь у тестуванні продукції ТМ "Eveline",але, на жаль, цього разу я не потрапила до списку учасників (
Модератор Ірина
olena.romanenko, дана серія надана у таких магазинах, як "Ева", "Простор" та "Ватсонс". Спробуйте пошукати там :)
Natali27
Теж маю сухий тип шкіри. Дякую за відгук. Спробую при нагоді даний крем.
OlhaVet
Оо, навіть такий продукт у когось є в тестуванні. Цікаво, треба буде спробувати. Мені з облепіхою дуже сподобався крем для рук і нігтів.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Аліна Тарасюк

Відгук трусики Pampers Pants

Брала участь у тестуванні на даному сайті вперше і дуже приємно, що мене включили до списку експертів. Набір для тестування отримала у відділенні Нової пошти 22.07.2020. Моїй донечці 9 місяців і ми вже знайомі із продукцією ТМ "Pampers". Ми користувалися підгузниками "Pampers Active Baby" та "Pampers Premium Care". Протестувавши трусики Pampers Pants хочу зазначити, що вони легко одягаються, навіть якщо дитина дуже активна; мають м'який еластичний поясок, який не натирає ніжну шкіру малюка та не перетискає животик; легко знімаються; не протікають (це напевно найголовніше при виборі підгузників); мають цікавий дизайн. Крім того, мені подобається, що трусики Pampers Pants тоненькі. Малюкові досить зручно у даних трусиках. Надалі будемо неодмінно купувати дані трусики.
У відгука 1 коментар
Аліна Тарасюк
Малюкові досить зручно у даних трусиках. Надалі будемо неодмінно купувати дані трусики.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися