Звезда
Звезда
Новачок
Відгуки Звезда
Коментарі Звезда
Отримано лайків
4 Like
Звезда

Вот и закончился тест

Вот и закончился тест, но прием диетической добавки еще не закончен, т.к. ее надо принимать 30 дней.
Про свои ощущения хочу сказать только положительные отзывы. Хоть прием еще и не закончен, но результат виден хорошо: изжога пропала вообще, вздутия и колик не наблюдаю, налмдилась работа желудка, теперь ем овощи и фрукты не боясь о каком то дискомфорте.
Мне понравился прием Альфлорекса, я думаю что когда закончится полный курс приема этого препарата будет еще лучше результат!
У відгука 0 коментарів
Звезда

3 недели с Альфлорексом

Вже 3 тижня приймаюцю цю дієтичну добавку. Для початку сьогодні, хочу описати сам препарат. Капсули препарату знаходяться в невеликій, дуже зручній, щільно закритій тубі, що дуже важливо особливо для тих у кого вдома є дітки. самі капсули не великого розміру, що неускладнює ковтання. Капсул рівно стільки, скільки рекомендують приходити курс лікування цією дієтичною добавкою - тобто 30 шт. Також мені подобається, що препарат потрібно приймати 1 раз на добу і якщо забули прийтяти його зранку, можно це зробити впродовж дня, результат ми отримаємо все одно.
Після 3 тижня прийому дієтичної добавки в мене зникла печия зовсім, востановлюється мікрофлора кіштівника.
Хочу вже скоріш закінчити курс прийому препарату, що б змогти оцінити повну дію цього препарату й подивитися на кінцевий результат. Але мені здається що все буде ще краще ніж навіть зараз!
У відгука 0 коментарів
Звезда

Дієтична добавка Альфлорекс

Дієтичну добавку я отримала через Нову Почту, дуже приємно було що разом з нею в посилку була вложена ще й брошюра з рекомендаціями для пацієнтів у кого синдром подразненого кишечника, яку я добре вивчила.
Вже півтора тижня я приймаю цю дієтичну добавку, результат вже помітний. За ці півтора тижня в мене тільки раз була печея, хоча до прийняття добавки вона виникала декіка разів на тиждень. В мене нормалізувався баланс в кішечніку, я вже не турбуюсь про різний характер випорожнення. Ну і звичайно завдяки вже цьому я відчуваю менше дискомфорту.
Надалі буду приймати Альфлорекс й спостерігати за своїм здоров'ям.
У відгука 0 коментарів