людароман
людароман
Знавець
Відгуки людароман
Коментарі людароман
Отримано лайків
5 Like
людароман

Засоби для випічки і декоровання Dr.Oetcer

І знову вихідні,захотілося чогось солоденького.Перше ,що спало на думку це штрудель з яблуками.До начинки дала трохи ванільного цукру Dr.Oetcer,я завжди його купувала,цукор запашний.,після приготування в будинку залишається приємний аромат ,як в цукерні.Для посипки свого штруделя використала пудру Dr.Oetcer,сподобалася,перше це те,що вона білосніжна і друге досить дрібненька і розсипчаста.
У відгука 3 коментарі
Anset
да, фото реально не хватает, но я уверенна, что это вкусно!
людароман
Мені чомусь не хоче загружатися ні одне фото(
tashavolchik30
Гарного Вам тестування)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Nadia Kuchereshko

РеКрем – ніжний захист від попрілості в малюків

Почалося тестуваня кремчика. Перші враженя дуже добрі відкрили ми упаковочку,кремчик запаяний ,відкрили я спершу нанесла собі на руки,запах ах- пахучий,травяний а головне не різкий мені дуже сподобався. На консистенцію крем плотний,що дуже добре на зиму і як для рук в кого вони більш пересихають (це про мене).Я його теж тестую як крем для рук і запах тримається гарний і ручкам приємно) Потім нанесли під підгузник,алергії не виникло,почервоніня зникло після 1дня нанесеня.Ще хочимо протестувати від морозу,але трішки пізніше бо дитинка прихворіла,нервує і насморк,весь час тре ніс тому поки не виходить, чекаємо на одужаня.
У відгука 6 коментарів
go1989
Експерти пишуть, що запах зарізький як для дитячого крему, а як Вам?
KaKaO
Выздоравливайте поскорее!
людароман
Розпочала тестування крему ,перш за все нанесла собі на руку.Текстура крему дуже густа,важко витиснути потрібну кількість.Крем досить жирний,проте гарно розмазується.Запах дуже сподобався.Алергічних реакцій не спостерігала,тому вже як два дні наношу на ніжну шкіру малюка.Результат згодом...
Nadia Kuchereshko
Дякую) Я не важаю його різьким,мені подобається,хоча це мабудь індивідуально,мені подобається коли все пахне гарно а крем пахне травами можливо це не всім подобається.Дитина теж на запах не скаржиться, а то наприклвд коли ми заходим в магазин парфумів то дитиеа підносить парфум і закашлюється від запаху,тут я такого не спостерігала.
Модератор Ольга
Nadin12345, мені теж подобається. Та й дітям аромат сподобався.
tashavolchik30
Гарного Вам тестування)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися