Туріщева Ольга
Туріщева Ольга
Новачок
Відгуки Туріщева Ольга
Коментарі Туріщева Ольга
Отримано лайків
0 Like
Туріщева Ольга

Альфлорекс рекомендації

Отримавши набір для проведення тестування даного препарату я уважно вивчила інформацію на пакуванні,а також ознайомилася з дуже корисною інформацією в брошурах,що були в наборі.
Я отримала помітний результат і дуже задоволена цим(деталі відчуттів і вражень я написала в своєму попередньому відгуку),але?...цей результат я отримала завдяки комплексному підходу!!!
Я уважно переглянула інформацію про ознаки СПК,причини виникнення,а також рекомендації щодо харчування,розпорядку дня та контролю свого емоційного стану...і вирішила внести корисні зміни в своє життя.
Як я вже писала в своєму попередньому відгуку,курс прийому пробіотиків я почала одразу після операції.
До періоду відновлення я підійшла досить відповідально...намагалась контролювати свій емоційний стан (слухала медитації та афірмації в інтернеті), оскільки я перебувала на лікарняному,я відкоригувала свій режим дня та прийоми їжі,також прислухалась до інформації,що приведена в таблиці(альтернатива для продуктів з найбільшою кількістю FODMAP).
І як висновок після 30 денного експерименту можу сказати точно,що препарат діє!!!!
Але проблеми з кишківником потрібно вирішувати комплексно!!!
Якщо приймати пробіотик, але продовжувати їсти яблука,сливи,абрикоси,молоко,горіхи,копченості,пшеницю...то результат буде нульовим або ж наскільки малим,що ви його навіть не помітите!!!
Тож треба бути відповідальним за свій вибір,оскільки ми самі можемо нанести шкоду своєму організму...але ж і можемо йому допомогти....вибір лише за нами!!!
Будьте здорові!!!
У відгука 1 коментар
Туріщева Ольга

Альфлорекс тестування

З'явилась нагода протестувати даний пробіотик,чому я була дуже рада.
Узгодивши дату початку прийому препарату з лікарем (вирішили почати прийом одразу після операції),я почала щоденний прийом Альфлорекс.
Для початку скажу,що форма випуску, дозування та умови зберігання продумані виробником до дрібниць. капсули порівняно невеликої форми,тому зручно ковтаються.
Приймала препарат кожного ранку на протязі 30 днів.
Вже після першого тижня прийому я відчула перші результати,а саме: шкіра га обличчі стала помітно чистішою і мала свіжий вигляд (і це не дивлячись на те що організм переніс тригодинну анестезію та прийом антибіотиків після оперативного втручання).
Дуже переживала що новий препарат не впорається з агресивною дією антибіотиків на ШКТ...але...не було жодного симптому розладу роботи ШКТ!!!(до цього кожен прийом антибіотиків закінчувався дизбактеріозом,не залежно від того,які пробіотики я пила під час лікування).
Вцілому враження від прийому даного препарату самі позитивні!!!
Закрепи в минулому,робота ШКТ можна сказати на відмінно!!
Однозначно буду періодично пропивати цей пробіотик!!!
Єдиний мінус - це ціна...але результат того вартий!!!
У відгука 0 коментарів