Наталішечка
Наталішечка
Новачок
Відгуки Наталішечка
Коментарі Наталішечка
Отримано лайків
3 Like
Наталішечка

Молочні кашки від "Яготинське для дітей"

Доброго дня!Ми вже протестували всі три смаки молочних кашок,відразу скажу дитині дуже сподобалось,а для мене це було просто маст хевом на прогулянках та перекусах.
Що можу сказати за склад,в цілому він не поганий,для мене головне,що не містить цукру та барвників.Але це не була б я,як би не найшла недоліки виробника,як на мене це дуже великий мінус зазначати на коробці,що можна вживати діткам з 6 місяців адже смак молока переважає і відразу зрозуміло,що його багато.Смак самих кашок мало виражений.А всі ми мами знаємо,що молоко діткам можна вводити не раніше 9-12 місяців, коли їх травна система вже досить сформується.Тому рекомендую виробнику не робити маркетинг на дітках та виправити цю ситуацію,так як більшість мамочок може і не дивитись на самий склад,а дивитись на етикетку.

Чи можу я рекомендувати молочні кашки від Яготинського для дітей? Я відповім однозначно,так! Але якщо тільки для діток від року.
У відгука 0 коментарів
Наталішечка

Починаємо тестування

Доброго дня! Перш за все, дякуємо "Яготинське для дітей" за змогу приймати участь в тестуванні та побути експертами на naprobu.ua.
Ми вперше в такому проекті,для нас це щось новеньке та корисне.
Посилочку забрали з пошти,все гарно запаковане і навіть поклали невеличкий подаруночок(дякуємо)
Отримали 3 різні смаки молочних кашок по 2 шт.,тож тестувати будемо гарно та смачно.Я вже звернула увагу на термін придатності та склад,поки все чудово.Будемо тестувати та ділитись з вами своїми враженнями поступово.Дякуємо.
У відгука 2 коментарі