Поради по укладанню волосся різної довжини

Поради по укладанню волосся різної довжини

Відомо, що жодній жінці в світі не вдається вийти з перукарні з зачіскою, яку вона хотіла. Що ж, це додатковий аргумент на користь того, щоб робити укладку власноруч. Тим паче, що в моді – природна недбалість, яку нескладно організувати самостійно.

Ідеальною вважається укладка, коли волосся лежить певним чином і при цьому не заважає займатися своїми справами. Тобто, укладка повинна бути доречною: характер та тон заходу диктує свої умови.

Головних правил, яких потрібно дотримуватися, щоб зачіска вийшла вдалою, небагато, і вони дуже прості:

• Волосся має бути чистими, підстриженими, здоровими. За чистоту і якість волосся відповідають твоя турбота про них і правильний вибір засобів догляду. Стрижку, звичайно, треба робити у перевіреного майстра;

• Використовуй фен з трьома температурними режимами: високий для попередньої просушки, середній – для укладання, і повітря без нагріву – для охолодження готової зачіски.

• Фіксуючи зачіску, нанось лак з відстані не менш як 20 см, щоб він опускався на волосся тонким рівномірним шаром. Щоб отримати пишні, дуже блискучі локони, нанеси лак перед застосуванням воску.

Коротке волосся

Його можна легко й швидко укласти, надавши бажаного об’єму.  Для м'якого блиску нанеси на волосся по всій довжині трохи воску, помади або гель-воску, розтерши трохи продукту для укладання між долонями. Гель з ефектом мокрого волосся і гель для укладання необхідні, щоб підняти волосся. Короткий боб або стрижка на коротке волосся з подовженим верхнім шаром повинні мати об’єм, щоб виглядати по-справжньому красиво. Мус, лак або стайлінг-пудра (використовувати тільки в прикореневій зоні) допомагають створювати об’єм і піднімати волосся без обтяження.

Волосся середньої довжини

Щоб отримати стильну укладку, важливо не розчісувати мокре волосся, не наносити занадто багато стайлінгових засобів, уникати прикореневої зони. На всю довжину вологого після миття волосся нанеси трохи лосьйону для об’єму. Феном на середній температурі суши волосся близько п'яти хвилин, намагаючись спрямовувати потік повітря на корені. Потім волосся розчеши і, скрутивши невеликі джгути, ще раз оброби струменем теплого повітря. Потім збий волосся руками.

Довге волосся

Методика та ж, що й для волосся середньої довжини, але після другої сушки феном краще скористатися щіткою (брашінг) і укласти волосся, підкручуючи всередину. Це допоможе створити красиві доглянуті кінчики. Для більшого ефекту можна скористатися воском.

Коментарів
Маю волосся середньої довжини. Вперше чую про джгути, треба спробувати)
Вот прочитала первую фразу и очень расстроилась ? я мастер по прическам, и все мои клиенты получают желаемый результат, иногда получается даже лучше, чем они ожидали
Волосся в мене трохи в'ється, тож одразу яз розчешеш його -перетворюється на якусь наелектризовану швабру, що торчить в усі боки. Спробувала одразу пвсля миття напосити багато кондиціонеру, не користуватись гребінцем та давати волоссю висохнути у природній спосіб. Вже практикую так 3 тиждень, як результат волосся почало витися наче після плойки, гарно лежить і не має пушку
С длинными волосами тяжелее всего, я трачу часа 2-2,5 чтобы помыть голову, расчесать и высушить...
Цікавий метод сушки для волосся середньоі довжини
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися