Nata1975
Nata1975
Connoisseur
Reviews Nata1975
Comments Nata1975
Likes received
7 Like
07:12 05.07.2020
Nata1975

Збитий десерт

Збитий десерт від Dr.Oetker
Дуже легкий у приготуванні і дуже смачний. Все готувала по інструкції на упаковці. Молока дала 200мл і консинстенція всеодно була густою. Збивала міксером 2-3хв і вже було готове. Ванільний запах був неймовірний. Використала з полуницею і дуже було смачно. Залишки вигребла до кави. З кавою було ніби смакуєш з морозивом,з кави вийшло ніби капучіно. Всім рекомендую і однозначно буду куплятм,бо це смачно і дуже швидко у приготуванні.
У холодильник не ставила,але читала відгуки,що деякі учасники так робили.
Review has 4 comments
11:10 04.07.2020
Nata1975

Dr. Oetker

Доброго дня.
Нарешті отримала довгоочікувану посилочку від бренду Dr. Oetker. Ніколи ще не пробувала продукції всього вмісту даної посилки (різні види желфіксів та збитий десерт),нарешті спробую і буду користуватись та рекомендувати. Дякую за довіру. Буду тестити і описувати. Дуже приємно і порадувало наклейочки та деталі для оформлення баночок з вареням. Неодноразово тестила продукцію від Dr.Oetker і дуже задоволкна,а тепер є нагода вже приступити до заготовок вареньочок,джемів,та смачної домашньої випічки з фруктами.
Review has 0 comments
09:19 03.05.2020
Nata1975

Підсумки тестування

Дуже задоволена фірмою і її продукцією від Доктор Оеткер. Реально все якісне,і нічого зайвого. Все для хозяюшек і щоб пошвидше і по смачніше. Для мене відкритя було це пудинг. Ніколи не купляла,а тепер рекомендувати буду,бо це смачно і швидко. Глазур,то взагалі саме задоволення,не треба багато часу тратити і все швидко. Розпушувач найкращив йому конкурентів точно нема,бо вже всяких виробників спробувала,але цей найкращий. Правда,ще невстигла спробувати желатин і желе для торта,але планую у найближчі вихідні. Цукрова пудра також суууууппеееееррр!!!!!! Я завжди сама робила пудру,але чомусь вона швидко зникала,а ця ні,і класно виглядає на випічці,бо довше тримається. Дуже задоволена їхньою продукцією і своїх подруг помалу на них підсаджую,бо краще дорожще заплатити і отримати найкраще чим потім жаліти,що вийшло не те чи не смачно. Дуже дякую за надану можливість протестити всю продукцію від Доктора Оеткера.
Review has 0 comments
14:13 26.04.2020
Nata1975

Пудинг від Dr.Oetker

Ніколи пудинг не купляла і не робила. Сьогодні все зробила по рецепту. На смак класний,але замало цукру дала,або цукор не солодкий був. На другий раз додам фрукти,так буде смачніше. Звичайно смачно,але для мене такий десерт непривичний.
Review has 3 comments
20:03 24.04.2020
Nata1975

Панкейки і розпушувач Dr.Oetker

Сьогодні робила панкейки,вийшли пречудово. На фото ванілін іншої фірми,так як вже використала ванільний цукор,а ароматизатор ром і ваніль забрала подруга,бо є фанатом фірми Dr.Oetker,тому не змогла відмовити. Рецептик є на фото. Всім смачного.
Review has 1 comment