Дуже люблю готувати, консервую ще з шкільних років. Здебільшого використовувала мамині рецепти, засипала фрукти та ягоди цукром в співвідношенні 1/1,5, ніч вони пускали сік, а потім вварювала до густини. Вже зараз я розумію, що користі в такому варенні мало.
А, от з Желфікс все зовсім по-іншому. По-перше термообробка мінімальний, по-друге ягідки, залишаються цілі, аромат як у свіжих, колір яскравий. А саме головне , для мене, мами трьох діток, це те, що залишилися вітаміни, адже взимку вони так потрібні.
Щодо самого продукту: зручно користуватися( змішав з невеликою кількістю цукру, ввів в ягоди), не має сторонніх запахів, підходить як для варення, так і для соусів( ткемалі), натуральні складники, зменшує кількість цукру у головній продукції.
Із мінусів: я в Рівному, ніде не змогла купити 3,:1, та 2:1.