Ольга Самойленко
Ольга Самойленко
Connoisseur
Reviews Ольга Самойленко
Comments Ольга Самойленко
Likes received
4 Like
10:46 25.07.2020
Ольга Самойленко

Джем зі смородини та апельсина з желфіксом Dr.Oetker

Сьогодні хочу поділитись досвідом використання желфіксу 1:1 від Dr.Oetker для приготування смородинового джему.

Смородину ми дуже любимо всєю родиною і я готую з неї варення вже другий рік поспіль. А у моєї бабусі росте не просто смородина, а золотиста - схрещена з барбарисом. В період цвітіння вона має надзвичайно приємний, насичений запах, а самі плоди - пікантний присмак.

Звісно, збирання плодів та їх підготовка до консервування займає багато часу, але результат того вартий.

В минулому році варення вийшло рідке, тож цьогоріч я використала желфікс і була приємно здивована консистенцією, пружною та густою.

Для приготування цього варення я взяла желфікс 1:1, оскільки його я ще не пробувала, та й цукру до смородинового варення завше додаю багато. Я взяла близько 800 грам смородини та м'якоть апельсину і трохи цедри для пікантності, а також - 1 кг цукру і трохи бадьяну. Ягідно-фруктову масу я дробила до однорідності блендером. В масу я додала суміш з желфіксу та двох ложок цукру, все гарно розмішала та довела до стану кипіння. Потім додала залишок цукру і бадьян і варила три хвилинки після закіпання джему. Після того, як варення зварилось, спецію потрібно дістати і вже потім розлити по стерильним банкам. В мене вийшло 3 невеликі банки та ще дві креманки.

Смак вийшов дуже приємний, солодкий з кислинкою. Відтепер думаю використовувати желфікс від Dr.Oetker і надалі, завдяки цьому тестуванню.
Review has 0 comments
09:59 25.07.2020
Ольга Самойленко

Абрикосовий джем з желфіксом Dr. Oetker

Дуже люблю абрикоси та варення з них. Коли отримала набір для тестування з желфіксом, одразу подумала, що треба зробити джем саме з цих фруктів - і от дочекалась, поки вони поспінуть.

Сподобалось те, що використання желфіксу не лише заощаджує час, а й дозволяє використовувати мешьне цукру - все це робить варення більш корисним і не менш смачним, ніж за традиційним рецептом. Я рада, що вдалось спробувати желфікс і тепер планую робити джеми тільки з ним.

На 1 кг фруктів я взяла півкіло цукру. Спочатку помила абрикоси та вибрала кісточки, а потім - подрібнила м'якоть. До желфіксу я додала 2 ложки цукру, всипала суміш до фруктового пюре і варила кілька хвилин. Потім додала цукор, що залишився і варила ще три хвилини, після чого розлила по стерильним банкам, а залишок - в креманку.

Запах та смак у джему чудовий! Консистенція - ніжна, але щільна. На тости з маслом намазується пречудово. рекомендую цей желфікс всім, хто ще не спробував.

2 ст. л. сахара, всыпать в 1 кг фруктов, хорошо перемешать и довести до кипения. Добавить оставшийся сахар и еще раз довести до кипения, после чего варить 3 минуты.
Review has 0 comments
11:14 01.07.2020
Ольга Самойленко

Апельсиновий джем з желфіксом Dr. Oetker

Легкий у приготуванні та дуже смачний джем з апельсинів з додаванням лимону та спецій.

Нам знадобиться:

- апельсини - 1 кг (можна купувати трохи більше, оскільки при відділені м'якоті від шкірки вага буде меньше, ніж у цілого фрукту);
- цукор - 350 гр;
- желфікс 3:1 Dr.Oetker - 1 упаковка;
- кілька шматочків лимону без шкірки;
- цедра лимону;
- паличка кориці чи мелена кориця за смаком;
- зірочка бадьяну (якщо не подобається яскравий пряний присмак, можна півзірочки).

Приготування:
1. Очистити апельсини від шкірки та білої шкірочки. Пару шматків шкірки залишити для цедри.
2. Порізати м'якоть на шматки та подрібнити за допомогою блендера.
3. В окремій посудині змішати цукор і желфікс.
4. Поєднати в каструлі дві маси, додати цедру лимона й апельсину, спеції та варити 3 хвилини після закіпання, на невеликому вогні, помішуючи. Якщо буде піна - зняти.
5. Дістати зірочку бадьяна та паличку кориці.
6. Розлити в стерильні банки або інший стійкий до високих температур посуд. Банки потім закрити кришкою.

Джем виходить досить щільний, легко намазується на хліб, не розтікаючись.
Review has 6 comments
09:10 30.06.2020
Ольга Самойленко

Збитий десерт Dr. Oetker - доречне доповнення для улюблених солодощів

Збитий десерт Dr. Oetker хотіла спробувати вже давно і ось трапилась нагода. Використовувати його зручно та легко - просто потрібно додати до 150 мл молока та збивати міксером протягом 3-5 хвилин. В мене маса вийшла пухкою та ніжною, а після того, як трохо простояла в холодильнику, то стала схожа на вершкове морозиво. Я додавала збиті вершки до шоколадного мусу з горішками і вийшло дуже смачно. Наступного разу планую додати ще й фрукти, щоб зробити десерт більш свіжим і літнім.

Рекомендую збитий десерт Dr. Oetker всім, хто хоче приготувати смачний десерт за кілька хвилин. Сподобалось те, що його можна використовувати, як один з інгредієнтів, так і як власне десертну страву (хоча вона може здатись трохи приторною, якщо ви не фанат солодкого).
Review has 4 comments
08:57 30.06.2020
Ольга Самойленко

Готувати з Dr. Oetker легше та приємніше

Тестування желфіксу Dr. Oetker, а також желе для торту та збитого десерту - моє перше тестування з Naprobu.ua. Дуже сподобалось те, що посилка була надіслана вчасно та упакована якісно. А в соцмережах представники компанії відповідали на мої питання оперативно та зрозуміло. Я вже протествувала збитий десерт, тепер на черзі - желфікс 3:1. Поки що продукція мені до вподоби. Скоро буду ділитись відгуками щодо приготування різних страв та рецептами.

Зважаючи на те, що зараз пора консервування, желфікс стане в нагоді не раз, а помічники для десерту - тип паче.
Review has 4 comments