*кількість заповнених анкет - 608
Як довго ми на тебе чекали, сезон сокових ягід та ароматних фруктів! Нарешті можна поласувати свіжими, зрілими плодами, приготувати безліч смачних десертів та, звичайно ж, запастися витаминами на зиму.
Для приготування корисного й смачного домашнього варення, джему, конфітюру, повидла тобі неодмінно стане у пригоді «Желфікс» від Dr.Oetker. Це натуральна речовина з пектину яблук і цитрусових. «Желфікс» зберігає смак ягід та фруктів, скорочує час приготування варення, забезпечує його тривале зберігання без утворення плісняви. Цей секретний інгредієнт стане в пригоді й під час приготування різноманітних десертів — швидко, зручно й дуже легко!
Ти полюбиш «Желфікс» Dr.Oetker за:
1. Швидкість приготування. Відмінною особливістю цього кулінарного компонента є швидкість приготування варення або джему. Не потрібно годинами виварювати ягоди, щоб отримати більш густу, желейну структуру. З «Желфіксом» варити варення потрібно лише 3 хвилини!
2. Збереження смаку та кольору. Завдяки тому, що ягоди або фрукти не потрібно довго варити, вони зберігають природній колір, смак та аромат. В результаті виходить дуже красиве, густе та апетитне варення, яке так і кортить спробувати!
3. Можливість експериментувати зі смаками. Можеш дати волю фантазії та використовувати для приготування варення навіть незвичні інгредієнти, наприклад ківі чи апельсини. «Желфікс» подбає про необхідну текстуру!
4. Не потрібно стерилізувати банки (достатньо, щоб вони були сухими та чистими). До складу «Желфіксу» входить природній консервант, який убезпечує варення від псування, попереджає утворення плісняви.
5. Рослинне походження. «Желфікс» Dr.Oetker містить компоненти рослинного походження. Страви, приготовані на його основі, ідеально підходять і вегетаріанцям, і тим, хто дотримується посту, і тим, хто не любить в десертах особливий присмак, який іноді привносить звичайний желатин.
З «Желфіксом» ти зможеш без проблем приготувати смачні ласощі, навіть якщо не знаєш чіткого рецепта. На упаковці є доступна інструкція.
А щоб твоя кулінарна фантазія не знала меж, пропонуємо спробувати також «Желе для торту» та «Збитий десерт» Dr.Oetker.
«Збитий десерт з вершковим смаком» Dr.Oetker легко готується — потрібно тільки збити суміш з молоком, і чудова прикраса до будь-якого десерту готова!
«Желе для торту» Dr.Oetker допоможе не лише прикрасити десерт, але й зберегти свіжість ягід та фруктів на торті. Желе запобігає висиханню фруктів чи ягід, має прозору структуру та швидко застигає, не просочуючись в корж.
Вмикай креативність та створюй справжні кулінарні шедеври разом з Dr.Oetker. Реєструйся!
Підпишіться на нас