Naliya
Naliya
Эксперт - Блогер
Отзывы Naliya
Комментарии Naliya
Получено лайков
11 Like
inna_petrushki_family

Солодкі сни, я на вас чекаю

раптово дійшло свого завершення, а я так і не встигла до кінця зрозуміти наскільки дієвий цей препарат. Добре розумію важливість повноцінного та якісного сну, але останнім чамом маю великі проблеми з ним. Схоже, що постійний стрес дає про себе знати і про повноцінний 8-годинний сон мені залишається лише мріяти. Тому була дуже рада побачити себе в списках учасників і покладала великі надії на цей препарат.
Однак початок тестування припав на складний час, коли ворог кожну ніч нещадно лупив ракетами і шахедами по Харкову, тож звичайно ніякого ефекту я не помітила. По-друге, моя проблема в тому, що я прокидаюся ближче до ранку і вже не можу заснути, а ввечері мене просто вирубає, тому засинаю я і так чудово. І наступний тиждень я старанно відмічала в щоденнику коли я прокидалася вночі і скільки не спала. Потім я зрозуміла, що роблю цим тільки гірше, бо ще більше розбуркуюсь дивлячись на годинник і намагаючись запамʼятати час 🫣 То ж не робіть моєї помилки і не ставтесь занадто відповідально до заповнення щоденника сну 😉
Потім до мене прийшла думка приймати засіб не звечора, а вночі, коли прокидаюсь і лежу без сну (адже виробник обіцяє легке засинання). То ж я поставила спрей біля ліжка і почала свій експеримент. Наскільки він вийшов вдалим розкажу в наступному відгуку.
У отзыва 6 комментариев
Naliya
Все залежить від самих нас...В мене також хронічна привичка вже з років 10 пізно лягати (раніше півночі або часу ночі я не лягала-я творча і натхнення якраз приходе вечором ) а останні два роки через переживання за чоловіка на 0,часто засипаю і під ранок...коли неспокійно на душі або дехто на виїзді...але різницю засипання і тривожності під час сну із Мелоксоніном я відчула значну. я навіть декілька днів не приймала і знову відчула розбитий стан свій а почала знову приймати і знову більш краще почувалась ...але все індивідуально і в кожного свій організм =)
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Анастасія Винокурова
я так вже років 5 прокидаюся кожні 2 години вночі, теж вагу почала набирати - це все від стресу. Мені теж антидепресанти прописали, але я не пила, з них потім тяжко злізти...
Анастасія Винокурова
Головне щоб допомогали, бо не кожен препарат всім підходить..
Анастасія Винокурова
Як вам за ці дні прийому, стало краще?
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Julia S.

Не впевнена, що працює

Пройшлася по відгуках інших учасників - усі як один хвалять Мелоксонін. А я от навіть не знаю, що позитивного написати у відгуку в соцмережах. Може я - якесь виключення або ж неправильно застосовую спрей. починала з одного впорскування, а потім перейшла на два, бо не відчуваю ефекту. По дозуванню мелатоніну тут усього лише 1 мг. Напевно, це не погано, бо малим дозуванням важче собі зашкодити. Проте на одному відомому сайті з вітамінами дозування для дорослих 3, 5 або 10 мг, а 1 мг - дитяча доза. Нехай навіть у двох пшиках 2 мг - я поки не бачу ефекту. Засинаю не дуже довго, але так було і до тестування. Точніше, бувало дуже багато випадків коли не можу заснути годинами через якийсь стрес, але на щастя у місяць перед тестуванням було більш-менш ок. Але щодо глибини сну, то теж не бачу ніяких змін. Згідно фітнес-трекера, час глибокого сну не змінився. Ба більше, по відчуттях стало трохи гірше. Прокидаюсь, якщо чоловік встав за якоюсь потребю, і кожного раз коли він хоч трохи похропує. Вранці почуваюсь трохи розбитою, важко прокинутися. Нема відчуття, що гарно відпочила навіть після 7 годин сну. Індекс якості сну знизився з 14 до 11 при використання спрею. З можливих причин бачу такі:
-недостатнє дозування спрею.
-пізнє вкладання (мені не вдалося це виправити)
-нестійкий режим дня (їжа, прогулянки, фізичні навантаження в різний час).
-іноді їжа незадовго перед сном (але як правило це склянка кефіру)
-недостатньо фізичних навантажень. У день коли я три години їздила на велосипеді - ніяких проблем зі сном, спала чудово. аж проспала сирену і обстріл.
У отзыва 12 комментариев
_Ekaterina_
я помітила, що він має накопичувальний ефект, можливо, Вашому організму його треба більше?
_Ekaterina_
я помітила, що він має накопичувальний ефект, можливо, Вашому організму його треба більше? І є ще нюанс, який я не побачила в інструкції: його треба пшикати в темноті, коли вже вклалися спати. Інакше мелатонін не діє
Julia S.
_Ekaterina_, іноді я пшикала, лягала у ліжко і ще щось читала на телефоні. Думаю, через це міг не подіяти. Щодо накопичувального ефекту - також можливо. Щоденник сну, який нам прислали, має 30 днів. Було би добре мати можливість писати відгуки не через 2 тижні, а пізніше. Для більшої об'єктивності
Naliya
Можливо ви маєте індивідуальне сприйняття організмом . Я наприклад дуже відчула різницю позитивну. Я років із 8 не маю графіка сну і режиму а остані 2 роки ще думки за чоловіка і оновлення чи в мережі був…вибили мене зі сну зовсім. При тестуванні я вперше за 2 роки відіспалась (правда якби ще не моя часта мігрень та алергія на цвіт,була б як новий огірочок ) і да я не прибрала зовсім сидіня в тел ад поки не засну,це моя звичка хронічна вже 24/7 в обнімку з тел..
_Ekaterina_
Julia S., згодна. 30 днів
_Ekaterina_
Julia S., згодна. 30 днів. Спробуйте убрати телефон і залишити тишу в кімнаті і голові, якщо це можливо
Julia S.
Через 20 днів тест на індекс якості сну показав 7 балів - Відсутність клінічно виражених симптомів безсоння. Виявляється, чим менше - тим краще. І після 10 днів тест показав незначне, але покращення. Мені дійсно не вистачило 2 тижні на тестування аби справді побачити якийсь результат від Мелоксоніну
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Анастасія Винокурова
я так вже років 5 прокидаюся кожні 2 години вночі, теж вагу почала набирати - це все від стресу. Мені теж антидепресанти прописали, але я не пила, з них потім тяжко злізти...
Анастасія Винокурова
Головне щоб допомогали, бо не кожен препарат всім підходить..
Анастасія Винокурова
Як вам за ці дні прийому, стало краще?
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Naliya

https://naprobu.ua/projects/solodki-sni-zaporuka-zdorov-ya/

Розпочала тестування 1 квітня,отримавши напередодні якраз. Дякую за можливість сайту, адже давно хотіла спробувати щось подібне а все не наважувалась, а постійне порушення сну часто вибиває з колії, і на сон клонить вдень, бо ночі не спалося.

Саме в такий момент коли сну явно не мала б через думки та переживання.
(припало тестування на момент коли в чоловіка завершилась відпустка і зазвичай після деякий час,взагалі важко і відповідно сну також не має, але не цей раз. Цей раз разом із допомогою Мелоксоніну, мені вдалось легше пройти цей етап і цей виспатись.

Загально багато років вже не можу нормалізувати свій сон і лягаю пізно.А з декретом взагалі сон порушений, а ще додаткові переживання за чоловіка,який далеко оберігає наш сон від металобрухту літаючого , то взагалі буває так що не сплю зовсім.
і можу лягти в 4 ранку і в 6 ранку а потім в 16 дня мене вирубує спати.

Перші два дні я не дуже помічала результат дії, а от на 3тю ніч, я швидко заснула,навіть не чула нічної тривоги, що зазвичай я чую і очікую відбою. Ці ночі явно крепший сон і нема оцих нічних думок які не дають заснути. І я здивовано прокинулась, бо не памʼятала навіть як заснула, так як так швидко що навіть накрутити думки не встигла =)
Якогось негативного впливу я не помітила,все як зазвичай лише швидше засипати почала і здається більш наче як бодріше почуваюсь,більше бажання щось робити а не думати (сама страждаю на мігрені, які також припали на момент тестування).
Приємний ментоловий смак, не противний, як бувають ліки...використовую по 1 розпилюванню. Доречі хочу відмітити легке та зручне використання у вигляді спрей, дуже зручно, не потрібно думати як ту пігулку чи сироп запити. Пшик і спати :)
У отзыва 7 комментариев
🐼Yanka🐼
те ж саме було і зі мною першої ночі після прийому, так швидко заснула, не встигла зануритись в думки, які постійно не дають спати.
Naliya
🐼Yanka🐼, так так...саме вимкнення думок дає цей спокій..а так поки не передумаєш всі думки по поличкам..то і не заснеш....а тут раз і вимкнулась ця функція...і наскільки легше виспатись стало =)
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Анастасія Винокурова
я так вже років 5 прокидаюся кожні 2 години вночі, теж вагу почала набирати - це все від стресу. Мені теж антидепресанти прописали, але я не пила, з них потім тяжко злізти...
Анастасія Винокурова
Головне щоб допомогали, бо не кожен препарат всім підходить..
Анастасія Винокурова
Як вам за ці дні прийому, стало краще?
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Anna_Nic

1 тиждень тестування позаду

Приймаю Мелоксонін перший тиждень. Помітила, що якість сну стала краща. Я прокидаюсь в ночі так само часто, але швидко засинаю. Раніше так не получалось. В мене Мелоксонін виклиувє сильну сонливість. Прокидаюсь гарно відпочившею. Справжнім откровенням для мене стала брошура:"Персональний план сну". В принипі-то я знаю, що може вплинути на сон, але ніколи на це не звертала уваги. Декілька років тому швидко засинала, та  навпаки мені не вистачало часу щоб виспатися. Зараз ситуація кардинально інша... Що я вичитала в брошурі: 1) За 8 годин до сну не пити каву, тобто якщо плануєте відправитись спочивати о 22, остання філіжанка кави має бути не пізніше 14. Довелося відмовитись від кави в другій половині дня) 2) За 4 години до сну не виконувати фізичні вправи, на жаль фітнесом я можу займатися лише в проміжку від 20 по 22 години, і завжди вважала, що після якісного тренування, я краще засну, як виявилось, це не так. На сьогодні для мене це проблема, оскільки доведеться товстішати, але гарн спати, або навпаки. Але в мене ще сад, 7 клумб та ділянка городу, на якому я часто влітку до темряви працюю, коли є час, тож як це вирішити я поки не знаю.3)Вимкнути гаджети - як правило я засинаю з телефоном в руках, читаю новини, передивляюсь контент в соцмережах і засинаю, від цієї звички важко відмовитись, але я це зробила). Намагаюсь вести щоденник в Персональному плані сну, мені в цьому дуже допомогає смарт-годинник, який фіксує сон та фізичні навантаження. Результатом задовлена. Однзначно відчуваю, що проблема зі сном може бути вирішена. Продовжую тестування.
У отзыва 7 комментариев
Naliya
От в мене така ж проблема, без гаджету я не засипаю вже років з 10...в більшості записав під якийсь серіал або відео в мережі на якому засну...і це може бути в 3 ночі або в 5 ранку що аж мене виручить на сон (і це було випробування для мене відмовитись хоч на трохи менше від гаджету...плюс за 2 роки звичка постійно оновлювати позначку в мережі чоловіка, вже як на автоматі заходжу в любу секунду і дивлюся чи є в мережі...бо це хоч єдине що трохи заспокоює...от і ночі так само можу дивитись серіал і пробувати заснути і на автоматі перейти і перевірити...А от ці дні то трохи менше руки тягнулись перевіряти постійно гаджет в даному напрямку.
Naliya
От в мене така ж проблема, без гаджету я не засипаю вже років з 10...в більшості записав під якийсь серіал або відео в мережі на якому засну...і це може бути в 3 ночі або в 5 ранку що аж мене виручить на сон (і це було випробування для мене відмовитись хоч на трохи менше від гаджету...плюс за 2 роки звичка постійно оновлювати позначку в мережі чоловіка, вже як на автоматі заходжу в любу секунду і дивлюся чи є в мережі...бо це хоч єдине що трохи заспокоює...от і ночі так само можу дивитись серіал і пробувати заснути і на автоматі перейти і перевірити...А от ці дні то трохи менше руки тягнулись перевіряти постійно гаджет в даному напрямку.
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Анастасія Винокурова
я так вже років 5 прокидаюся кожні 2 години вночі, теж вагу почала набирати - це все від стресу. Мені теж антидепресанти прописали, але я не пила, з них потім тяжко злізти...
Анастасія Винокурова
Головне щоб допомогали, бо не кожен препарат всім підходить..
Анастасія Винокурова
Як вам за ці дні прийому, стало краще?
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Anna_Nic

1 тиждень тестування позаду

Приймаю Мелоксонін перший тиждень. Помітила, що якість сну стала краща. Я прокидаюсь в ночі так само часто, але швидко засинаю. Раніше так не получалось. В мене Мелоксонін виклиувє сильну сонливість. Прокидаюсь гарно відпочившею. Справжнім откровенням для мене стала брошура:"Персональний план сну". В принипі-то я знаю, що може вплинути на сон, але ніколи на це не звертала уваги. Декілька років тому швидко засинала, та  навпаки мені не вистачало часу щоб виспатися. Зараз ситуація кардинально інша... Що я вичитала в брошурі: 1) За 8 годин до сну не пити каву, тобто якщо плануєте відправитись спочивати о 22, остання філіжанка кави має бути не пізніше 14. Довелося відмовитись від кави в другій половині дня) 2) За 4 години до сну не виконувати фізичні вправи, на жаль фітнесом я можу займатися лише в проміжку від 20 по 22 години, і завжди вважала, що після якісного тренування, я краще засну, як виявилось, це не так. На сьогодні для мене це проблема, оскільки доведеться товстішати, але гарн спати, або навпаки. Але в мене ще сад, 7 клумб та ділянка городу, на якому я часто влітку до темряви працюю, коли є час, тож як це вирішити я поки не знаю.3)Вимкнути гаджети - як правило я засинаю з телефоном в руках, читаю новини, передивляюсь контент в соцмережах і засинаю, від цієї звички важко відмовитись, але я це зробила). Намагаюсь вести щоденник в Персональному плані сну, мені в цьому дуже допомогає смарт-годинник, який фіксує сон та фізичні навантаження. Результатом задовлена. Однзначно відчуваю, що проблема зі сном може бути вирішена. Продовжую тестування.
У отзыва 7 комментариев
Naliya
От в мене така ж проблема, без гаджету я не засипаю вже років з 10...в більшості записав під якийсь серіал або відео в мережі на якому засну...і це може бути в 3 ночі або в 5 ранку що аж мене виручить на сон (і це було випробування для мене відмовитись хоч на трохи менше від гаджету...плюс за 2 роки звичка постійно оновлювати позначку в мережі чоловіка, вже як на автоматі заходжу в любу секунду і дивлюся чи є в мережі...бо це хоч єдине що трохи заспокоює...от і ночі так само можу дивитись серіал і пробувати заснути і на автоматі перейти і перевірити...А от ці дні то трохи менше руки тягнулись перевіряти постійно гаджет в даному напрямку.
Naliya
От в мене така ж проблема, без гаджету я не засипаю вже років з 10...в більшості записав під якийсь серіал або відео в мережі на якому засну...і це може бути в 3 ночі або в 5 ранку що аж мене виручить на сон (і це було випробування для мене відмовитись хоч на трохи менше від гаджету...плюс за 2 роки звичка постійно оновлювати позначку в мережі чоловіка, вже як на автоматі заходжу в любу секунду і дивлюся чи є в мережі...бо це хоч єдине що трохи заспокоює...от і ночі так само можу дивитись серіал і пробувати заснути і на автоматі перейти і перевірити...А от ці дні то трохи менше руки тягнулись перевіряти постійно гаджет в даному напрямку.
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Анастасія Винокурова
я так вже років 5 прокидаюся кожні 2 години вночі, теж вагу почала набирати - це все від стресу. Мені теж антидепресанти прописали, але я не пила, з них потім тяжко злізти...
Анастасія Винокурова
Головне щоб допомогали, бо не кожен препарат всім підходить..
Анастасія Винокурова
Як вам за ці дні прийому, стало краще?
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться