Марія Щербатюк
Марія Щербатюк
Эксперт - Блогер
Отзывы Марія Щербатюк
Комментарии Марія Щербатюк
Получено лайков
21 Like
Марія Щербатюк

Продукція

Чудова продукція. Деякими продуктами користуюсьуже 15 років. Тому дуже хочу взяти участь.
У отзыва 8 комментариев
Марія Щербатюк

Фарба альпына

Планую перемалювати стіни у кухні у білий колір. Ніколи не використовувала цюфірму тому буде цікаво спробувати. Тому якщо потраплю у список тестувальників буду дуже рада
У отзыва 0 комментариев
Марія Щербатюк

Збитий десерт #DrOetker

Усім привіт. Так як збитий десерт дуже нагадує смак морозиво, то я спробувала його заморозити. У якості добавки добавила бананове пюре. Текстура дуже ніжна і приємна. Бананів я добавили 4 штуки ну дуууже спілих і солодких. Коли збила десерт не перестаючи збивати по трохи добавляла бананове пюре. Цікаво, що маса залишалась пухкою і ніжною. Сьогодні хотіла повторити морозиво з ягодами, але ніде у супермаркетах немає такого десерту #DrOetker щоб придбати. Надіюсь, що скоро буде можливість придбати такий десертик.
У отзыва 1 комментарий
Марія Щербатюк

Желефікс1:1 Dr.Oetke

Сьогодні зібрала залишки ягід які залишились на городі. Так як дощів перепадало багато ягідки хоча достиглі, але дуже кислі тому цукру я добавила трохи більше. Я мала 1,5 кг різних ягід (смородина чорна, малина, агрус, жовта смородина) тому добавидла 2 упаковки Желефікс 1:1. Скажу чесно я ще ніколи не варила варення так швидко тому для мене це новий досвід. Якщо усе буде добре воно, то цей метод точно буде одним із моїх фаворитів. Фото робила коли варення ще не дуже остило і так як мій синочок поціновувач варення, то він не чекаючи поки воно стане густим усе продегостував. Окремо дякую за упаковку хоча це такі дрібниці, але я дуже люблю декорувати баночки.
У отзыва 2 комментария
Марія Щербатюк

Dr.Oetke Збитий десерт.

Цей десерт це просто щось неймовірне. Висипала пакет у молоко збила 3 хвилини і все готово. На смак це як ніжне морозиво. До свого десерту я на низ стакана поклала трохи пісочного печива і доповнила все ягодами які були на городі. Цей десерт сподобався усім членам моєї родини. Діти навіть казали. що це ніби їш хмаринку. Так як на тестування прислали 2 пакети цього десерту інший буду робити із кавою. По відгуках учасників я зрозуміла, що це дуже смачно. Такий десерт це просто виручалочка для мам коли дітки просять чогось смачненького. Так як цей десерт схожий на морозиво, то мені стало цікаво чи пробував хтось із учасників заморожувати?
У отзыва 3 комментария