Oksana Darmohray
Oksana Darmohray
Знаток
Отзывы Oksana Darmohray
Комментарии Oksana Darmohray
Получено лайков
8 Like
Oksana Darmohray

Якщо жінці вдома нудно, потрібно щось в цьому домі змінити

Нещодавно переїхали в нову квартиру. Ремонт робили поступово з 3 кімнат зробили 2. Коли обирали яку фарбу брати вагалася між Alpina та ще однією ТМ, обрали іншу. А тепер є чудовий шанс спробувати Alpina завдяки вашому проєкту.
У отзыва 0 комментариев
Oksana Darmohray

Розумні олівчики

Вже пройшов майже тиждень від того моменту як в моєї донечки з'явилися ці розумні олівчики. Тепер можна написати відгук і зі сторони дитини. Оскільки вона в нас дуже любить малювати і все, що пов'язано з фарбами і олівцями викликає автоматично любов? Перший день були спроби намалювати самим розумними олівчиками? але коли те не вдалось пішла іншим шляхом, обирає олівчик, підбирає до нього колір з палітри фарб і малює вже безпосередньо фарбою кружочки і розставляє олівчики поряд. Тобто ця забавка універсальна, дитяча фантазія з нею працює наповну. Хоче ще раз відзначити звук і мелодії, чисті, приємні і легко запам'ятовуються, Іринка навіть підспівувати почала? пісенька червоного олівчика стала нашим фаворитом. Ця забавка однозначно повинна бути в арсеналі діточок віком 2+. І судячи по своїй дитині вона ще скоро їй не набридне, оскільки можна вигадати ще багато різних ігор з нею. #naprobuua #naprobufisherprice #fisherprice #фішерпрайс
У отзыва 16 комментариев
Oksana Darmohray

Розумні олівчики

Перш за все хочу подякувати проекту "Напробу", що маю можливість потестити такі чудові іграшки. Отримали вчора покуночок від #напробу і #Fisher-Prise, невідомо хто більше очікував його прибуття я чи моя малеча? Отримали ми на тестування Розумні олівчики, донька (2,5) дуже зраділа новій іграшці, спершу свою експертну оцінку давала вона, а вже потім надали і мене доступ. Ввечері донечка від них не відходила, лягла спати з ними і вранці коли прокинулася також першим ділом до олівців побігла, я думаю це чудовий показник)). Більше про її враження розкажу вже через декілька днів, як вона їх випробує на всі 100%☺️ Зі своєї сторони перше на, що я звернула увагу коли розпакувала коробку, це батарейки, точніше як вони заховані і який формат мають. Адже не секрет, що діти коли бавляться можуть кинути іграшку, вона може впасти з дивану, тумби і т.д. тоді батарейки просто можуть випасти з іграшки. І найгірший варіант є батарейки таблетки, їх дуже легко проковтнути дитині, а наслідки від такого дуже плачевні. Але в нашому випадку тут 2 батарейки типу ААА (пальчики). Я тепер спокійна в цьому плані? Наступне, що одразу кинулося в очі, це якість матеріалів, кольори і звук самої іграшки. Все надійно зафіксовано, прикручено, нічого не скрипить. Кольори спокійні, а звук приємний, не тихий і не кричить, пісеньки розбірливі і легкі для щапамятовування. Або не раз буває таке, що коли обираєш для малечі нову іграшку ззовні гарна, вмикаєш, а звук просто жахливий, або з шумом, що нічого не розібрати, або кричить, або тихий. Fisher-Prise в цьому плані великі молодці. Все як завжди якісно і на висоті!!! Ми з донечкою задоволення на всі ?!!!
У отзыва 3 комментария
Oksana Darmohray

Технічні особливості

Допоки вирішується проблема з подачею заявок, мене цікавить таке питання. Чи є якісь технічні конкретні умови чи вимоги для даного холодильника, так як було на тестуванні варильної поверхні, адже ж дуже хотілося б потести таке чудо)
У отзыва 3 комментария
Oksana Darmohray
Таке враження, що день народження розпочалося на два місяці швидше!) Забрали з пошти обновочку для нашої кухні. Сказати, що я в захваті від новесенької варочної поверхні ElectroluxSenseBoil, то нічого не сказати. Чекаю з великим нетерпінням щоб її вже встановили і можна було потести. Дякую проекту Na Proby за цю чудову можливість. Окремо хочеться відмітити простоту і доступність інструкції, все зрозуміло після першого прочитання.
У отзыва 1 комментарий