Софія З.
Софія З.
Новичок
Отзывы Софія З.
Комментарии Софія З.
Получено лайков
3 Like
Софія З.

Dr Oetker

Випала мені нагода завдяки Naprobu.ua пройти тестування продукції DrOetker
Перше,що вирішила попробувати це желе для торту.Воно дуже легке в приготуванні. Все робила по інструкції,яка вказана на пакетику.Застигає дуже швидко,не тече, як зазвичай в мене бувало з галяреткою. Пакетика хватило,щоб красиво залити повністю всі фруктики зверху. Мій чізкейк з цим желе вийшов красивим та смачним. Є ще прозоре желе, яким дуже класно заливати фрукти на тістечках і не тільки.А Желфікс для приготування варення це просто щось. Менше часу йде на приготування, швидко застигає і потрібно менше цукру. Одним словом мені сподобалося. Однозначно буду користуватися цією продукцією і надалі
У отзыва 0 комментариев
Софія З.

Dr.Oetker желе для торту

Ось і мені випала нагода пройти тестування продукції Dr.Oetker. Перше,що вирішила випробувати це желе для торту. Мені чомусь ніколи не вдавалось гарно та рівненько залити зверху тортик галяреткою. Це желе це просто знахідка,воно так скоро застигає зверху і не тече. Зробила все по інструкції,але його потрібно чим скоріше старатися вилити зверху тому,що мені почало застигати на ложці. Тепер вже знаю,як з ним працювати і на другий раз вже все вийшло ідеально рівним. Мені сподобалось,тепер буду купувати тільки це желе,якщо буде потрібно швидко прикрасити якийсь тортик чи чізкейк.
У отзыва 0 комментариев
Софія З.

Вареннячко

Дуже б вже хотілося джему з полунички,абрикосів та персиків.
А з кабачка,яке смачне варення,це просто щось?Надіюсь цього разу пощастить і спробую щось нове, бо дуже вже радили спробувати цей желфікс.Багато знайомих користується ним,а мені щось ніяк до нього діло не доходило.Учасників багато так що Успіху всім також?
У отзыва 7 комментариев
Софія З.

Purina ONE

З нетерпінням чекаємо,щоб випробувати цю смакоту
У отзыва 11 комментариев