Валентина Зінов'єва
Валентина Зінов'єва
Новачок
Відгуки Валентина Зінов'єва
Коментарі Валентина Зінов'єва
Отримано лайків
3 Like
Валентина Зінов'єва

Результати тестування продукції Dr. Oetker

Вперше беру участь в тестуванні. Саме продукцію Dr.Oetker знаю і часто використовую. Тому саме в моєму випадку, ця продукція була моїм помічником у підготовці до свят.
Вперше я тестувала лише сухі дріжджі, так як раніше використовувала вологі.
Завжди полюбляю експериментувати з новими рецептами пасок, тому вибрала запропонований варіант з каталогу- Паска на вершках. Крім того на сухих дріжджах готувала Італійську коломбо. Трішки переживала як поведе себе тісто, але як виявилося -марно. Тісто росло прекрасно, все вдалось. Обидва рецепти вдалі. Пасочки виявились дуже смачні. Додам фото Паски на вершках- тижневої давності. Тісто навіть за тиждень м'яке і гарне.
Щодо декору- то це було свято і для мене,і для моїх хлопців. Повний політ фантазії. Створювали ексклюзивну пасочку кожен свою.
Також використовувала цукрову пудру для глазурі та декорування.
З желатину Dr. Oetker робила також глазур без яєць. І для мене вона виявилась більш вдалою і красивою, так як має прекрасну структуру, добре застигла і не кришиться на відміну від класичної білкової.
Загалом враження дуже позитивні. Дякую #naprobu.ua та #Dr.Oetker за можливість створити Великодню красу. Однозначно рекомендую всім!
У відгука 6 коментарів
Вікторія-профі
Мені глазур на желатині - теж найкращий варіант. Щільна , не пориста , на відміну від білкової. Краса та й годі) і ще й біла-біла
МаринаБейдик
Я ніяк не наважуся на глазур з желатином. Дайте ваш рецепт,виглядаж гарно.
Вікторія-профі
МаринаБейдик, 5 г желатину замочити в холодній воді. 180 г цукру + 50 г води довести до кипіння і щоб цукор розчинився. Далі переливаєте сироп в ємність в якій будете збивати, додаєте набухший желатин. Перемішати. А далі збити міксером до побіління маси. Довго не збивайте, бо маса охолоне і почне густіти.
МаринаБейдик
Вікторія-профі, дякую 🤗 записала,буду пробувати
Валентина Зінов'єва
Дякую))). Желатинова таки найкраща і смачнвша). Єдине декор потрібно готувати завчасно, змастити і прикрашати. Застигає миттєво.
МаринаБейдик
1593761793, дякую за підказки та за посилання
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Амелия

Супер

Получила посылочку!!!!! Все что я очень люблю, ароматное и красивое. Очень порадовала девайсы ))) все шарики и бабочки целые и яркие, ванилин с безумным ароматом
Будем готовить и пробовать все!!!!
Кстати жидкий ароматизатор очень суперский , в тесто он хорошо идёт. Будем пасочки готовить и радовать
У відгука 11 коментарів
Svetik16
Ждём теперь от вас Пасху..и рецептик .
Надія Закревська
Добрий день, отримала посилку, дуже радію, що маю змогу прийняти участь . Дякую
Наталія Буковська
Супер! Просто молодці! Такий сюрприз потрібен на кожній кухні)
1593696199
Svetik16, добрый день ,простите что пишу сдесь. Можете объяснить где оставить отзыв о продукции,я получила набор и немогу понять где писать
Модератор Ірина
1593696199, Доброго дня, Вікторіє! Ви маєте 2 акаунти на порталі - це є серйозним порушенням правил користування порталом. Учасником тестування Ви є з іншого акаунту, нікнейм - Виктория 92. Залишати відгуки про продукцію можуть лише учасники у розділі "Відгуки". Саме тому з цього акаунту (нікнейм - 1593696199) - Вам не доступний розділ "Відгуки". Ви маєте обрати один акаунт, який залишаєте собі, а щодо іншого акаунту - терміново написати нам на пошту з проханням про видалення. Будьте уважні, залишайте той акаунт, з якого Ви є учасником тестування. Дякуємо!
Svetik16
1593696199, нажимаете на тестирование продукции (где заполняли анкету ) и там ищите "відгуки " и пишите там .
Валентина Зінов'єва
Надія Закревська, і я за Вас радію😉
1593696199
Модератор Ірина, я даже и незнала что у меня 2 аккаунта.как это исправить?можете помоч?
1593696199
Модератор Ірина, как мне удалить эту страницу?
Модератор Ірина
1593696199, Ви маєте обрати один акаунт, який залишаєте собі, а щодо іншого акаунту - терміново написати нам на пошту з проханням про видалення. Будьте уважні, залишайте той акаунт, з якого Ви є учасником тестування. Дякуємо!
1593696199
Модератор Ірина, спасибо,только что написала
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Надія Закревська

Приємно отримати посилку.

Вчора я несподівано отримала повідомлення з нової пошти, що маю отримати посилку. Це було несподіванкою. Я прийшла і хлопець мені видав коробку. Я з нетерпінням її оглянула. Там я побачила інгредієнти для приготування випічки і десертів. Також декор, ніжний і милий. У передвеликодній час це дуже актуально. Я вже планую приготувати для моєї родини смакоту!
У відгука 7 коментарів
Вікторія-профі
Отак завжди - коли не чекаєш що станеш експертом - ти ним стаєш!)))
Olga_zink
Насправді дуже гарний набір! Я також буда здивована коли отримала його, все таке красиве і додатковий інвентар, ще й мого улюбленого кольору))))
tetyana_tania_
Так,я теж отримала посилочку.Так приємно та несподівано.А набір чудовий.
Ольга С
Бачу у Вас є желатин, а мені чомусь не прийшов.
Валентина Зінов'єва
Прийшла посилочка, була дуже приємно здивована)🙂😊! Дану продукцію люблю і завжди користуюсь. Несподіванкою був набір інструментів- дуже приємний бонус. З радістю все протестуємо і поділимось враженнями та фото!
Вікторія-профі
Ольга С, так, три пакетика
Надія Закревська
Додала свої тестування продукції, але ще не бачу на сайті!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися