Ілона Касторних
Ілона Касторних
Новачок
Відгуки Ілона Касторних
Коментарі Ілона Касторних
Отримано лайків
1 Like
Ілона Касторних

Відверто кажучи...

Страждаючи від акне вже 12 років,відверто кажучи, трішки зневірилася в тому, що є така косметика,яка покращить ситуацію. Я думаю жінки,які також мають цю проблему,мене розуміють. Мова йде не про тимчасові підліткові прищі і не про "чорну цятку",яку демонструють в рекламі на ідеально чистому обличчі моделі. Проблемну шкіру лікувала досить тривалий час,зверталася до лікарів, косметологів,але результату було мало. Було покращення на деякий час,а потім ставало ще гірше. В свої 24,окрім прищів, маю тепер ще й шрами від них. Косметикою Vichy не користувалася,про бренд знаю лише з реклами. Зареєструвалася в даному проєкті,бо хочу протестувати косметику саме для проблемної шкіри.Цікаво було б дізнатися результат до та після використання.
У відгука 0 коментарів
Ілона Касторних

Догляд за проблемною шкірою

З дитинства страждаю від акне на обличчі. З того часу багато випробувала різних засобів ,але результат був лише на деякий час. Зараз я в декреті і є час на догляд за шкірою. Косметикою від Eveline Cosmetics користувалася і раніше,починаючи з 12 років,оскільки алергії на цю продукцію не було. Зараз користуюся гелем для вмивання для шкіри,схильної до висипань,мені дуже подобається. Гель має приємний аромат,трішки підсушує шкіру,але це і краще,бо моя шкіра є жирною. Після вмивання одразу відчуття свіжості і легкості. Для тих,хто очікує,що шкіра стане одразу чистою скажу,що прищі нікуди не зникають, бо гель не є ліками. А от доглядає за шкірою дуже гарно ? зареєструвалася на проект,бо хочу протестувати і іншу косметику цього бренду,оскільки майже нічим не користувалася ще. Бажаю всім успіхів!)
У відгука 9 коментарів
Ілона Касторних

Догляд за проблемною шкірою

Я думаю кожна жінка,яка має проблемну шкіру зрозуміє як це важко -доглядати за нею ,аби виглядати привабливою. З 12 років я страждаю від акне на обличчі, спробувала чимало засобів для шкіри: мусси,гелі,пінки. Також купувала в аптеці спеціальні засоби, робила чистки,але суттєво ситуація не змінювалася: чорні крапки знову провокували запалення,прищі. Зараз мені 24 роки, я в декреті і нарешті є час більш ретельно доглядати за шкірою. Проте наразі я борюся зі шрамами від прищів,які прибрати дуже важко,а робити хімічні процедури не хочу,та й це не дуже безпечно. Я люблю експерементувати і ось мій вибір зупинився на Eveline Cosmetics. Ранвше вже користувалася гелям цього бренду, зараз в моїй косметичці гель для вмивання від прищів.
У відгука 5 коментарів
Ілона Касторних

Трусики Pampers

С самого рождения пользуемся подгузниками Pampers,они нам подходят, сейчас пользуемся Active babi, нам очень нравится, до утра спит спокойно,без протеканий и натираний) ребенку сейчас 6 месяцев, он активный, постоянно в движении,поэтому мы очень тщательно подходим к выбору подгузника. Пробовали много других брендов,но постоянно были недостатки: покраснения и мокрая попа. Брали трусики на пробу брендов Huggies и Joy,но появилась проблема: резинка сползала с животика и на коже оставались красные следы от резинки. Поэтому пользоваться трусиками перестали. Хотелось бы протестировать трусики Pampers.
У відгука 0 коментарів