Лилия Оранская
Лилия Оранская
Новачок
Відгуки Лилия Оранская
Коментарі Лилия Оранская
Отримано лайків
2 Like
Тетяна Коробка

Тестування Бекутан

Вчера забрала с НП Бекутан, дома прочитала инструкцию - все ясно и понятно. Сегодня были на плановом осмотре у педиатра, спросила, можно ли нам такое (дочке 1,7 годика) - врач очень советовала. Дома развела 1 Саше в воде и дочь выпила с большим удовольствием)))) На вкус как в детстве был Инвайт - просто добавь воды))))))
У відгука 11 коментарів
МаринаБейдик
Какая вы молодец,что проконсультировались с педиатром. Надеюсь Бекутан повысит иммунитет
Askarida
а мой напитки а-ля "инвайт" наотрез не хочет. говорит - гадость химозная. а эти витаминки с удовольствием всосал)
1574244796
Отримали вітаміни яскрава коробочка дитині сподобалось після користування напишемо ще відгук чи покращився імунітет після прийому вітамінів
Лилия Оранская
Забрала посылочку на Новой почте с Бекутан.Тестируем уже второй день,ребёнку 7 лет,даю по 2 саше в день,приятный вкус,пьёт с удовольствием.Аллергии (высыпаний нет),все хорошо,тестируем дальше.
Svetik13765
Я тоже советовалась, но перед подачей заявки на тестирование :-)
Jyliya95
Дитина росте, а значить потреба в вітамінах збільшується. Довго шукали такі вітаміни, які б дитина випила( адже більшість це є в вигляді жуйок,чи таблетках які діти не дуже полюбляють) а тут така новинка вітаміни у вигляді саше. В першу чергу звернула увагу на склад, і проконсультувалась з педіатром. Приємно здивуваласьі вітаміни і пробіотики. Тобто і імунітет піднімає і животик тримає в нормі, а для діток це дуже важливо, міцний імунітет запорука здоров', дитини і благополуччя. Дитині подобається пити смачні і приємні на запах вітамінки. Рекомендую усім спробувати, будемо надалі приймати.
Марина1311
Теж сьогодні думала,що цей смак мені нагадує))
МаринаБейдик
Лилия Оранская, ви даєте по 2шт? Чи ж якісь критерії по віку чи вазі? Щоб давати 1 чи 2 пакетики ?
Марина1311
МаринаБейдик, залежно від віку
Модератор Ірина
1574244796, Доброго дня! Відгуки про тестування потрібно залишати у розділі "Відгуки" через форму "Залишити відгук". Коментарем під іншим (чужим) відгуком виконання умов не зарахується. Дякуємо!
Анастасія Винокурова
Почитала всі відгуки, тепер куплю та теж спробую, бо вже забула що таке нормальний сон. А формат спрею мені дуже подобається бо пігулки не люблю.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися