Jyliya95
Jyliya95
Новачок
Відгуки Jyliya95
Коментарі Jyliya95
Отримано лайків
3 Like
Jyliya95

Тестування мусу

Доброго дня, у попередньому відгуку я вам розказувала про те як тестувала лак для волосся з цієї лвнійки від "Велла" тепер хочу поділитись враженнями від мусу.
Мус приємний на запах. Мус дуже міцний і гарно вкладає та фіксує зачіску. Дуже завжди тяжко підібрати засоби фіксації, тепер я куплятиму тільки "Wella deluxe perfect fixation" Дякую виробникам за якісний продукт а також за тестування в якому мала можливість познайомитись з даним продуктом. Адже в житті жінок велику роль відіграють мус і лак, часто цим користуємось.
У відгука 1 коментар
Jyliya95

Wella Deluxe

Мені попалась лінійка Wella Deluxe "Perfect Fixation"
Розкажу враження від користування лаком. Зазвичай який б лак не вмбирала іншої фірми, завжди чомусь погано фіксувало зачіску підправляти приходилось і постійно десь в заначці мати лак.
Після того як протестувала цей лак перевірила, що ні весілля, ні море, ні вітер, чи дощ мені зачіски не зіпсуюють.
Ще мені сподобався що лак приємний на запах, бо зазвичай лаки мають різкий неприємний запах
Тому дякую "На пробу" і дякую "Wella" за чудовий якісний продукт і за то що затестила цей продукт.
У відгука 1 коментар
Jyliya95

Юлія

Протестували вітамінки,Бекутан, так вийшло що дитина захворіла, але завдяки вітамінкам імунітет мав силу боротись, і швидко відновляється після хвороби. Також вітамінки підвищують апетит в дитини важаю це величезним плюсом і подобається ще тим що він в саше це зручно і смасно пити дитині!
Дякую виробникам за такі чудові і корисні вітамінки
У відгука 0 коментарів
Jyliya95

Бекутан вітамінки для дітей

Дитина росте, а значить потреба в вітамінах збільшується.
Довго шукали такі вітаміни, які б дитина випила( адже більшість це є в вигляді жуйок,чи таблетках які діти не дуже полюбляють) а тут така новинка вітаміни у вигляді саше. В першу чергу звернула увагу на склад, і проконсультувалась з педіатром. Приємно здивуваласьі вітаміни і пробіотики. Тобто і імунітет піднімає і животик тримає в нормі, а для діток це дуже важливо, міцний імунітет запорука здоров', дитини і благополуччя. Дитині подобається пити смачні і приємні на запах вітамінки.
Рекомендую усім спробувати, будемо надалі приймати.
У відгука 2 коментарі