Jyliya95
Jyliya95
Новачок
Відгуки Jyliya95
Коментарі Jyliya95
Отримано лайків
3 Like
Тетяна Коробка

Тестування Бекутан

Вчера забрала с НП Бекутан, дома прочитала инструкцию - все ясно и понятно. Сегодня были на плановом осмотре у педиатра, спросила, можно ли нам такое (дочке 1,7 годика) - врач очень советовала. Дома развела 1 Саше в воде и дочь выпила с большим удовольствием)))) На вкус как в детстве был Инвайт - просто добавь воды))))))
У відгука 10 коментарів
МаринаБейдик
Какая вы молодец,что проконсультировались с педиатром. Надеюсь Бекутан повысит иммунитет
Askarida
а мой напитки а-ля "инвайт" наотрез не хочет. говорит - гадость химозная. а эти витаминки с удовольствием всосал)
1574244796
Отримали вітаміни яскрава коробочка дитині сподобалось після користування напишемо ще відгук чи покращився імунітет після прийому вітамінів
Лилия Оранская
Забрала посылочку на Новой почте с Бекутан.Тестируем уже второй день,ребёнку 7 лет,даю по 2 саше в день,приятный вкус,пьёт с удовольствием.Аллергии (высыпаний нет),все хорошо,тестируем дальше.
Svetik13765
Я тоже советовалась, но перед подачей заявки на тестирование :-)
Jyliya95
Дитина росте, а значить потреба в вітамінах збільшується. Довго шукали такі вітаміни, які б дитина випила( адже більшість це є в вигляді жуйок,чи таблетках які діти не дуже полюбляють) а тут така новинка вітаміни у вигляді саше. В першу чергу звернула увагу на склад, і проконсультувалась з педіатром. Приємно здивуваласьі вітаміни і пробіотики. Тобто і імунітет піднімає і животик тримає в нормі, а для діток це дуже важливо, міцний імунітет запорука здоров', дитини і благополуччя. Дитині подобається пити смачні і приємні на запах вітамінки. Рекомендую усім спробувати, будемо надалі приймати.
Марина1311
Теж сьогодні думала,що цей смак мені нагадує))
МаринаБейдик
Лилия Оранская, ви даєте по 2шт? Чи ж якісь критерії по віку чи вазі? Щоб давати 1 чи 2 пакетики ?
Марина1311
МаринаБейдик, залежно від віку
Модератор Ірина
1574244796, Доброго дня! Відгуки про тестування потрібно залишати у розділі "Відгуки" через форму "Залишити відгук". Коментарем під іншим (чужим) відгуком виконання умов не зарахується. Дякуємо!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися