Сьогодні я готувала вишневе варення-желе на зиму. Скажу так, я і не думала, що це буде так швидко і так просто. Завдяки желфіксу 3:1, це робити дуже легко. Желфікс-це желеутворююча речовина , яка зберігає смак свіжих фруктів і заощаджує цукор. 1 пакетик розрахований на 1 кг. фруктів чи ягід і 350 г. цукру. Так як у мене було 2 кг. вишні, то я додала 2 пакетика і 700 г. цукру.
Зазвичай я готую вишневе варення- пятихвилинка, як ми його називаємо. І варю я його в 3 заходи по 5 -15 хв. від закипання. А сьогодні я почекала поки закипить і варила ще 3 хвилини. І все готово. Розлила у сухі стерильні банки і закрутила стерильними кришками. Все смачно і просто.
Який же склад Желфікса, спитаєте ви?
У його складі є дестроза, пектин(це загусник), лимонна кислота, сорбінова кислота, рослинна пальмова олія. Виробник пише, що без ГМО. Тому , щановні господиньки, готуйте на здоровя і радуйте своїх рідних. Бо з такою продукцією у вас буде більше вільного часу для себе і своєї родини)))