olenka 256
olenka 256
Експерт
Відгуки olenka 256
Коментарі olenka 256
Отримано лайків
15 Like
olenka 256

Енерол ІМУНО: фінальний відгук

Закінчила тестувати пробіотик Енерол ІМУНО і хочу поділитися своїми спостереженнями. З даним засобом раніше не була знайома. Капсули препарату середнього розміру, що дає їх легко проковтувати при прийманні.Також хочу зазначити, що у своєму складі містить вітамін С, D, та цинк, які сприяють підвищенню імунітету, особливо у зимовий період.
Після проходження 14 денного курсу у мене зникло відчуття важкості у шлунку, пройшли симптоми метеоризму, покращився стан шкіри (пройшли висипи на обличчі), волосся стало менше випадати та стало менше засалюватися. Рекомендую мати його у своїй домашній аптечці.
У відгука 0 коментарів
olenka 256

Перший відгук про тестування

Вітаю! Сьогодні хочу поділитися своїми враженнями від першого тижня тестування пробіотика Ентерол ІМУНО. Маю проблеми зі шлунково-кишковим трактом, на фоні стресу - ослаблений імунітет, тому тестування мені стало доречним. Капсули містять в собі не тільки пробіотик, а й вітаміни С, Д3 та цинк, що позитивно впливає на підвищення імунітету.За 7 днів тестування можу відмітити:
1.Покращення в роботі кишкового тракту(зменшився метеоризм).
2.Покращився стан шкіри та волосся.
Продовжую приймати препарат.Через тиждень поділюсь своїми спостереженнями.
У відгука 0 коментарів
olenka 256

Початок тестування Ентерол ІМУНО

Дякую за можливість протестувати саме цей засіб! Особливо зараз, коли йде сезон захворювань.Проконсультувавшись з лікарем та отримавши схвальні відгуки, розпочала тестування.
У відгука 0 коментарів
olenka 256

Не повезло

На цей раз не потрапила на тестування,але з радістю прочитаю відгуки про цю косметику,вітання учасникам які тестують продукти.
У відгука 3 коментарі
olenka 256

Не пощастило...

На жаль на тестування мене не вибрали, дуже хотілось спробувати засоби для укладки волосся, всім хто потрапив на тестування бажаю гарного тестування, буду слідкувати за вашими відгуками.
У відгука 2 коментарі