1605169802
1605169802
Новачок
Відгуки 1605169802
Коментарі 1605169802
Отримано лайків
1 Like
1605169802

Тестування мусу та лаку Wella Deluxe

#naprobuua #naprobuua_wella_deluxe #wella_deluxe #naprobuua_відгуки
Мої враження про продукцію WELLA Deluxe
Мус для волосся WELLA Deluxe для суперсильної фіксації наносила і на вологе волосся, і на сухе. На вологому він краще розподіляється, тому його треба меншу кількість, волосся виглядає більш природно. На сухе волосся потрібно більше мусу, але й об’єм зачіски виходить набагато більший. Тримається зачіска дуже добре до трьох діб, волосся не жирнішає довго.
Лак для волосся WELLA Deluxe із суперсильною фіксацією має приємний аромат, добре розпилюється, чудово фіксує зачіску, на волоссі майже не відчутний, не дає ефекту «льодової кірки» на голові. Волосся має природний вигляд, не важке й не липке на доторк, добре розчісується.
Після тестування обох засобів можу сказати, що відтепер буду купувати саме ці засоби, бо вони виправдали очікування на всі 100%
У відгука 2 коментарі
1605169802

Початок тестування муса та лака Wella. Перші враження

Велике спасибі сервісу "Напробу" за можливість протестувати нову продукцію компанії Wella. Мені дістався набір з мусу і лаку для волосся WELLA Deluxe ІДЕАЛЬНА ФІКСАЦІЯ і чудової косметички-сумочки, в якій дуже зручно зберігати засоби для догляду за волоссям і гребінці.
Перше враження про продукцію: новий дизайн упаковки дуже приємно порадував. Всі написи зроблені досить великим шрифтом, чорним на білому тлі, що дає можливість, не напружуючись, прочитати про особливості, склад продукту і спосіб його використання.
Волосся у мене досить довге (до лопаток), кучеряве і досить слухняне. При цьому воно тонке і йому часто не вистачає об’єму. Для укладки користуюся мусом, рідко фіксую зачіску лаком, тому що не люблю відчуття «склеєного волосся».
Почала тестування з мусу. Нанесла на сухе, свіжовимите волосся, розподілила, висушила феном, нахилившись вниз головою, стискаючи волосся знизу вгору.
Ефект вразив. Дуже ніжний приємний запах, що не перебиває парфум, мус має щільну фактуру і дуже добре розподіляється по волоссю, швидко сушиться феном. Не залишає липкості, що також дуже приємно. Локони зафіксувалися чудово, об’єм був отриманий миттєво. Лаком не скористалася, вирішила подивитися, наскільки добре мус буде тримати зачіску сам по собі.
Того ж вечора подруги запросили на природу, потрібно було терміново виїхати. Часу на зачіску не було, та й в найближчі дві доби голову помити було ніде. Локони весь день до вечора трималися чудово. Потім я волосся заколола, тому що був дуже сильний вітер. На ранок розчесалася, змочила руки водою і пройшлася по волоссю, стискаючи локони від низу до верху вологими руками. Укладка на цей раз була висушена вітром, але від цього була не гірше. Ті ж локони, об’єм. На другу добу до вечора локони були вже не настільки акуратними, як в перший день, але об’єм тримався, незважаючи ні на що. На третій день об’єм ще тримається, але через спеку хочеться вимити голову.
Загалом, результат «польових випробувань» вразив. Волосся не стало жирним, запорошеним, липким. Об’єм тримався чудово, форма локонів змінилася лише на третю добу, що перевершило мої очікування, адже виробник обіцяє фіксацію на 24 години.
Буду продовжувати тестування. Хочу спробувати нанести мус на вологе волосся, висушити його та зафіксувати лаком. Цікаво, наскільки довго буде триматися такий варіант укладки
У відгука 2 коментарі