InnaNova
InnaNova
Новачок
Відгуки InnaNova
Коментарі InnaNova
Отримано лайків
0 Like
InnaNova

Відгук на Розетка юа

13 жовтня 2023 р залишила 3 відгуки на молочно-злакові кашки #Яготинське для дітей, але їх поки ще не опублікували. На питання "Чому?" служба підтримки надала відповідь "Письмові звернення опрацьовуються нашими менеджерами в черговості надходження їх на наш сайт, терміни залежать від загальної кількості неопрацьованих листів. Термін публікації відгуку може складати, від 1 до 7 днів. Всі відгуки проходять модерацію. ". У мене питання наступне. Відгуки ми маємо залишити до 15.10.23р, але якщо відгук пройде модерацію на сайті Розетка і буде опубліковано лише 20.10.23 - чи буде він врахований як виконаний вчасно?
У відгука 0 коментарів
InnaNova

#кашімолочні #Яготинськедлядітей

Тестували готові молочно-злакові кашки #Яготинськедлядітей. Нам підходить така кашка тим, що ми часто гуляємо далеко від дому, і не завжди де є погодувати дитину саме підходящею дитині їжею, а годувати фаст-фудом чи булками не хочеться. То зручно взяти у сумочку (навіть, дамську) такий пакет молочної готової кашки і дати дитині, коли захоче їсти. Також гарно виручає, якщо знаємо, що пізно прийдемо до дому і вже потрібно буде вкладати спати. То в дорозі дитина перекусить такою кашкою, в в дома вже почистити зубки та ляже спати. А може і в дорозі засне. Тобто не потрібно відтягувати час відходу до сну пізньою вечерею чи хвилюватися, що дитина заснула неївши. Не потрібно щось вигадувати і колотити, щоб узяти із собою. Об'єм якраз розрахований на один прийом. Тобто, на відміну від молока (яке йде об'ємом 1 л чи 0.5 л, і за один раз дитина скільки не вип'є, і крім того потрібно мати із собою чашку чи стаканчик) молочну кашу випили і забули: ніяких брудних чашок чи стаканчиків та пакетів з молоком чи пляшечок не потрібно нести з собою додому.
Перед вживанням пакет струшую, щоб кашка добре змішалась в однорідну суміш і потім даю дитині. Легко п'ється через трубочку, яка прикріплена до упаковки, в індивідуальному пакетику. Трубочка трохи ширша за стандартну трубочку від сочків. Дитині зручно тримати у руках.
Мені як споживачу важливо те, що на пакуванні є інформація про контакти виробника продукту (телефон, місцезнаходження, електронна адреса, а також сайт. І можна у випадку необхідності уточнити інформацію про продукт чи проконсультуватися. На сайті можна подивитися більш детальну інформацію.
Дитина засмучується, коли ця питна кашка закінчується. Проте, їй цікаво роздивлятися коробочки від цих кашок, адже у кожної кашки у галявинок та корівок своя кольорова гамма. Так, у молочно-гречаної кашки корівка має коричневі плямки і пасеться на коричневому полі, і напис назви кашки на коричневому фоні. У молочно-пшеничної - у корівки оранжеві плями на тільці, поле теж оранжеве і напис на оранжевому фоні. У молочно-рисової зелене поле, плями світло-коричневі, і напис на зеленому фоні. Тож, окрім перекусу, дитина ще кілька хвилин зайнята тим, що розказує якого кольору що зображено на упаковці. І завдяки цим відмінностям у кольорах, в магазині легко впізнає молочно-рисову кашку, яка сподобалася їй найбільше.
Ці кашки як знахідка у випадках відключення світла, враховуючи що плита для приготування їжі електрична. І в ті 4 години без світла, коли неможливо нічого ні приготувати ні підігріти можна скористатися такими кашками. Щоб трохи підігріти, то можна потримати пакет під теплою водою з-під крану. І зберігаються вони без холодильника, тож можна не хвилюватися, що зіпсуються, коли вимкнуть світло.
У відгука 0 коментарів
InnaNova

Яготинське для дітей

Отримали готові молочні кашки для тестування: "Яготинське для дітей"! Раніше купували дитячі сирки та дитяче молоко. Довіряємо цій продукції. Отож спробуємо ще й ці готові кашки у зручному пакуванні з трубочкою. Будемо куштувати.
#Яготинське для дітей
У відгука 2 коментарі