AnaStill
AnaStill
Експерт
Відгуки AnaStill
Коментарі AnaStill
Отримано лайків
5 Like
Beautifulika

Моя первая косметика;)

Всем привет!) Уже скоро мы узнаем имена счастливчиков, которые будут тестировать косметику)) всем удачи) Я уже давно не покупала косметику этой ТМ, но очень хочется протестировать на себе и поделиться своими впечатлениями. Эта ТМ была моей первой косметикой в старших классах))) помню покупала в магазине Ева розовый блеск и тушь Eveline)))помню тогда мне нравилась эта ТМ)
У відгука 4 коментарів
Bulavo4ka
Это точно,косметика школьных лет блески и тоналка ,я как сейчас помню её упаковку)
AnaStill
Ох, оказывается нас много таких))) Первая пудра, первая тоналка, помадки. Ностальгия.. Сейчас пользуюсь лаком для ногтей "С бриллиантами", укрепляет и делает ногтевую платину более плотной. На флаконе еще красный крестик нарисован "швейцарская рецептура". И да, он действительно работает. Советую тем девчонкам, которые приводят в порядок ногти в период отказа от гель-лака.
Bulavo4ka
Оййй спасибо за подсказку,я видела этот лак но не знала что он этой ТМ,как раз хочу снять гель лак,потому что ногти очень слабые ,не знала чем можно укрепить,потому что всякие ванночки не для меня, времени нет,а тут такой совет, спасибо ещё раз большое, нужно попробовать)
Beautifulika
Нас оказывается много таких ? спасибо за совет по поводу лака для ногтей, возьму на заметку ?
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Ipinka86

Ирина

С нетерпением жду результатов. Всем удачи!
У відгука 3 коментарі
AnaStill
Добрый день всем участникам Портала. Еще осталось пару дней до 16 числа и станет известен список тех, кто будет с удовольствием тестировать новинки от продукции АХА. Всем Удачи :)
Moderator Alena
Ipinka86, AnaStill, Viktor Onipchenko, понимаю, ожидание очень волнительно! Желаем вам увидеть себя в списочках!:)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Tania1994rv
А я то заявку подала, але чесно якщо покажу в список і тестуючи зубну пасту в мене зникне кровоточивість то це буде чудом. Я вже стільки каст перепробувала, а хоть трішки але пінка після чищення має хоч трохи але крові:( і ясна не турбують не болять не червоні:( а ще на нижніх зубах є з внутрішньої сторони чорне забруднення, ще як би зуб не руйнує, але щіткою важко позбутись, брала таблетку вугілля то трохи вичистила і разом з тим ясна пошкодила. Короче якщо прийму участь то з задоволенням пофоткаю до і після свої зуби, щоб побачити чи все ж допомагає зубам властивість "глибоке очищення"
У відгука 6 коментарів
Tania1994rv
Прошу вибачення, в деяких словах спрацювала автозаміна
AnaStill
Tania1994rv, купите на время щетку с мягкой щетиной. Возможно, это поможет восстановиться тканям и уменьшит кровоточивость. Здоровье десен = здоровье зубов = красота нашей улыбки = залог хорошего настроения. Нам девочкам, особенно весной, так хочется выглядеть на все 100 :)
mallimari
Доброго дня! "на нижніх зубах є з внутрішньої сторони чорне забруднення" то є зубний камінець, бажано позбуватися його у стоматолога чисткою. Він підступний, його вдома не видалиш, а по суті це просто скопчення зубного нальоту, яке вже затверділо. На нижніх зубах бажано дбайливо очищувати щіткою вимітаючими рухами. Ще у роті багато слинних залоз, і це впливає на його утворення.
Moderator Alena
Tania1994rv, згодна з попередніми коментарями. Скористайтесь зубною пастою Paradontax, але в разі, якщо внутрішній темний наліт не видалиться, то не грішіть на пасту, скоріш за все це дійсно камінь, який треба видаляти у стоматолога. Удачі у відборі! За автозаміну слів не турбуйтесь, нам все зрозуміло:)
Ritkabanditka
Зубний камінь не обов'язково має бути чорним. Я вже двічі проходила курс у парадонтолога і він мені зчищав цей камінь, то у мене чорного не було, але ефект був помітний. Ясна вже не так кровоточили, хоча інколи виникає така проблема(((
Tania1994rv
АнаСтілл - якось пару разів користувалася м'якою і крові не було, але таке відчуття що я й зуби не чистила.. МалліМарі - була у стоматолога, сказав що там незначне забруднення зірка допоможе і порекомендував декілька разів зубний порошок або вугілля. Ну вугілля точно гарно чистить але трошки ясна болять якщо довго терти. Модератор - спробую Парадонтакс, чесно в житті не користувалась, хоча здається 1 раз все ж був і мабуть це в неї був солоний смак) але це було давно.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
ua.box
Буду краткой: волос в идеальном состоянии!!! мастер-парикмахер была в восторге увиденному результату! фото ниже подкрепляю! теперь этот комплект НИВЕА мой маст хэв!!
У відгука 2 коментарі
AnaStill
ua.box, шикарный результат!!! Так это после укладки брашем или до??
ua.box
укладку я делаю крайне редко. просто помыла и высушила волос естественным путем....
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Irina Dz.
Ось і закінчилося тестування новинки «Молочко для волосся» Здоровий Блиск від NIVEA. Мої враження зовсім не змінилися від першого дня тестування. Запах мені дуже подобається - приємний, ненав"язливий та ніжний аромат.. Консистенція шампуню легка, гарно розприділяється по волоссю, гарно піниться, легко змивається. Шампунь та бальзам повністю відповідають заявленим ефектам. Моє волосся набуло гарного та здорового вигляду, стало шовковистим, м"яким та блискучим. Легко розчісується та піддається укладці. Із мінусів можу тільки відзначити, як на мене , це те - що бальзам трохи рідкуватий, тому його потрібно брати більшу кількість , і те, що на самій баночці з бальзамом не вказано скільки хвилин його тримати на волоссі. Із задоволенням буду і надалі користуватися даною лінійкою засобів та буду їх рекомендувати своїм близьким та рідним. Дякую сайту http://na-proby.com за можливість бути експертом та першою тестувати новиночки і ділитися своїми враженнями!
У відгука 1 коментар
AnaStill
Irina Dz., у Вас шикарный результат..! Как по мне, блеск, мягкость и шелковистость волос - неотъемлемая составляющая, которая позволяем нам, девочкам, чувствовать себя каждый день на высоте. На счет отсутствия указанного точного времени выдержки на волосах в инструкции по применению, то производитель имеет в виду то, что после нанесения необходимо сразу смыть. НО я держу дольше 1 минуты. Гораздо б-о-о-о-льше :) Пока принимаю душ - бальзам "дружит" с волосами, напитывает не хуже какой-нибудь проф маски. Так что, не бойтесь с передержкой. Главное - на корни не наносить: волосы не будут быстро жирниться, да и объем сохранится на дольше.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися