Катерина Шапкова
Катерина Шапкова
Новачок
Відгуки Катерина Шапкова
Коментарі Катерина Шапкова
Отримано лайків
2 Like
marina_top

NAN® 3 OPTIPRO® для малюків віком 12–18 місяців

Я уже писала раніше, що моя мала на ШВ з народження, тому питання сумішей вивчила досконало. Скажу так: аналізуючи складові, ціну, доступність покупки, то тут суміші NAN одними з наших 2х фаворитів від самого народження доні, і дотепер. Саме про цю, 3-ку, маю враження дуже добрі, оскільки організм моєї дитини без проблем її сприймає, ніяких побічок я не виявила (а ми цю суміш використовуємо задовго до проєкту). Мені, як мамі, важливо, що у складі немає пальмової олії (хоча якщо бути чесним, не такий страшний цей компонент, як усі йому приписують), ну і дуже радує, що суміш абсолютно не піниться і повністю розчиняється. Також хочу відмітити, що смак суміші ( а я пробувала) відрізняється від тієї ж 2-ки NAN, тут він усе-таки більш схожий на сухе молоко, але дуже смачне. Кажуть, 3 формула непотрібна дітям-штучнікам, і взагалі, навіть шкідлива для зубіків малючків, а якщо почитати славнозвісну групу на Фб, то там мам, які дають своїм дітям суміш після року, готові палити на вогнищах інквізиції, їй богу... Але що тоді давати дитині? звичайне молоко? в такій кількості як суміш? така-собі думка((( Мені нехай краще суміш. Тим більше у нас вона лишилась тільки перед сном.
У відгука 1 коментар
Катерина Шапкова
Моя дитина може їсти каші на звичайному молоці, та і взагалі все молочне їсть, але тільки не молоко перед сном з бутилочки) він кидається ним і взагалі не п'є, і починаються нерви) поки не дам йому суміш, от її він їсть з апетитом і зразу засипає)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Катерина Шапкова

не отримали

Ми так і не дочекались свою суміш(
У відгука 2 коментарі
Модератор Ірина
Доброго дня, Катерино! Ваша посилочка чекає на вас у відділенні з 05.11. Надіслали вам номер ТТН в Особистий кабінет Напробу. Перевірила вашу анкету реєстрації у проєкт, номер вашого телефону закінчується на +380 ** *** 91 32. Можливо ви помилися цифрою, і тому вам не надійшло повідомлення від Нової Пошти.
Катерина Шапкова
Модератор Ірина, дякую!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
iriwka4

Тестуємо МАМАЛАК

З народженням дитини, майже кожна мама стикається з такою проблемою, як коліки у малюка. Коли сину виповнився місяць, у нас почалася ця проблема. В аптеці ми купували різні препарати, від яких результату особого не було.Перепробували купу дорогих крапельок. Із них ніби одні допомагали. Але ціна дуже кусюча. (Мами мене зрозуміють). Побачивши нове тестування на naprobu.ua відразу заповнила анкету для тестування. Зацікавив цей препарат. Адже коли твоє дитятко плаче,мама готова що хоч пробувати)Іось ми в списку учасників. Ура)) так як тестуємо ще не давно ,і даю по 8 крапельок в суміш, більшість на вечір-ніч. Коли животик його більше турбує. Поки нарікань немає. Не знаю може бути і збіг, а може дійсно допомагає. Будемо тестувати далі,щоб бачити більшу картину,і можна було зробити висновки. А так подобається тим,що не має ні різкого запаху ,ні особого смаку. Не міняє смак суміші. І зручна піпетка,легко крапати коли треба швидко. Радує що не треба перевертати бутильок,і чекати багато хвилин поки почне крапати 🙈😅
У відгука 3 коментарі
Катерина Шапкова
Единственное средство которое спасло нас от проблем с животиком)
Nataliia24
Думаю это не совпадение,а капельки действительно помогают малышу)))
Shoga_na_osin
Ка21, аналогично!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися