Катерина Шапкова
Катерина Шапкова
Новачок
Відгуки Катерина Шапкова
Коментарі Катерина Шапкова
Отримано лайків
2 Like
Катерина Шапкова

Nan optipro 3

Сьогодні ми допили баночку суміші яку отримали на тестування, моя думка не змінилась, це одна з кращих сумішей, не викликає алергії, розладів, висипань, звісно будемо і далі її купувати. Великий плюс це герметичність самої баночки, так як ми п'ємо її раз на день, можна не хвилюватись що суміш відсиріє. Саме молочко не піниться, смак, запах приємний.(не віддає рибним запахом як це іноді буває у інших виробників)Дякую за можливісь участі у тестуванні хорошого і якісного продукту.
У відгука 0 коментарів
Катерина Шапкова

Приємна на смак суміш🤗

Почну з того що суміш NAN ми почали пити з 8 місяців, коли перейшли на змішане харчування,до того моменту були повністю на гв, при виборі суміші в перший раз я звісно читала відгуки батьків, а також порівнювала склад різних марок суміші. Мій вибір зупинився на Нан. Приємна на смак, з хорошим складом. Зараз даю суміш тільки перед нічним сном, дитина сита спить всю нічь) в деяких магазинах ціна зависока, на мою думку(можливо хтось не погодиться) але якщо пошукати в онлайн магазинах можна купити за приємною ціною) А в цілому ми задоволені, вона смачна і ситна) немає неприємного запаху.
У відгука 0 коментарів
Катерина Шапкова

не отримали

Ми так і не дочекались свою суміш(
У відгука 2 коментарі
Катерина Шапкова

Дополнение к моему отзыву о тестировании средства мамалак

Хочу отметить вкус данного средства) перед тем как дать его ребенку я естественно попробовала его сама) сладкие капельки конечно же понравятся любому ребенку, а это огромный плюс. До применения средства мамалак пробовали ещё один препарат который был ну мягко скажем не очень вкусным, ребенок просто выплевывал его, зря потраченные деньги. Ну а про эффект мамалак я уже написала в предыдущем посте )
У відгука 5 коментарів
Катерина Шапкова

Купили уже вторую бутылочку)

Эффект от применения этого средства мы заметили уже через 4 дня) ребенок стал вести себя спокойно и что самое важное животик нас больше не беспокоит ) единственный минус (возможно это не понравилось только мне) это не очень удобная пипетка, и
я бы хотела что бы препарат продавали в немножко большем объеме, уж слишком быстро у нас закончилась бутылочка) А в целом мы остались довольны
У відгука 3 коментарі