marina_top
marina_top
Експерт - Блогер
Відгуки marina_top
Коментарі marina_top
Отримано лайків
45 Like
marina_top

Суха суміш "NAN® SupremePro 3": доповнення до здорового раціону малюка.

Моя дитина виросла на NAN Optipro від 1 до 3. Зараз малій вже більше 2 років, а вона і досі просить "зробити їй молочко". Хочемо спробувати ще лінійку Supreme.
У відгука 5 коментарів
marina_top

Досягни Місяця разом із новим ароматом від Avon!

Ваууууу! яке круте тестування! Парфуми мають бути суперовими. І звісно ж я хочу бути у списку тестуючих)
У відгука 0 коментарів
marina_top

NESTOGEN® 3 – молочна суміш для малят від 12 місяців до 18 місяців.

Ось уже 4 дні моя доця перед сном випиває молочко Nestogen3, і якщо чесно, я взагалі не побачила різницю між цим продуктом і іншими (зазвичай дорожчими) сумішами. Суха суміш смачна, дитина відразу сприйняла смак, проблем з шкт за 4 дні не було, газоутворення в нормі, стул теж нормальний. Мені, як мамі, імпонує відсутність пальмової олії в складі. Ну і звісно - ціна! Ми вживаємо суміш цього ж виробника, але більш імениту, і нажаль, дорожчу. А зараз, спробувавши Nestogen 3, розумію, що можна трохи зекономити сімейний бюджет без втрати якості. Дякую за можливість протестувати цей продукт!
У відгука 5 коментарів
marina_top

NESTOGEN® 3 – молочна суміш для малят від 12 місяців до 18 місяців.

УРА! я в списку учасників тестування!

Насправді, дуже хочу спробувати суміш Нестожен, бо ми використовували НАН від народження і ось уже до 2 років. Але, я знаю, що ці 2 суміші від одного виробника, проте Нестожен чомусь дешевша. Ось хочеться вияснити чому саме? Надіюсь, тільки за рахунок упаковки;)
У відгука 3 коментарі
marina_top

NAN® 3 OPTIPRO® для малюків віком від 12 - 18 місяців

Дівчатааа.... Я зробила таке відкриття! Ну Ок, може для когось і не відкриття, але особисто для мене це стало в новинку. Корочше.. "На суміші роблю дитині кашку. А чом би не зробити блінчики чи панкейки?" - подумала я, і почалось. Уже і те, і інше готувала - усе получається не гіршим, ніж на молоці. Пропорції брала такі ж самі: 1 ложка суміші на 30мл води.
У відгука 0 коментарів