Solecito
Solecito
Новачок
Відгуки Solecito
Коментарі Solecito
Отримано лайків
4 Like
Solecito

Тестування Бекутан Мультиімуно

Нам пощастило потрапити до ряду тестувальників Бекутан Мультиімуно. Дякую сайту naprobu.ua.
В упаковці, маємо 14 саше з ароматом апельсину, одне саше розділено на 2 половинки: 1 - вітаміни та мінерали, 2 - пробіотик.
Сподобалось:
- маємо комплекс: вітаміни + мінерали + пробіотик
- лаконічна інструкція, а не формату А4 дрібним шрифтом
- склад представленно в таблиці, і як для мене, так зручніше побачити/швидше знайти, які вітаміни та мінерали входять до складу....ніж у звичайно викладеному переліку компонентів - "у прозі"
- розписано сприяння кожної групи вітамінів на організм
Не вистачає:
- прописаної кількості рідини, у якій розводити порошок
- час прийому, коли краще пити до чи після їжі
- і мені здається, що як у будь яких лікарських засобах чи добавках має бути курс прийому, можливо з перервами, або прописати, що він не обмеженний (якщо це так).
Моєму тестувальнику, синочку 3.10 років, сподобалося на смак, сказав "мммм.....вкуснєнько", а його не заставити щось випити, якщо не подобається. Розбавляла в 150 мл води (приблизно). Спробувала і сама, що даю дитині, мені також сподобався смак і нагадав щось з дитинства.
Очікую, що завдяки Бекутан Мультиімуно вдасться покращити імунітет дитини, бо останнім часом він став підводити, як не одне, то інше і виходить 1 тиждень в садочку, 2 тижні вдома.
У відгука 5 коментарів
Марина1311
Теж зауважила,що не пишуть кількість рідини
Модератор Ірина
Доброго дня! Уточнили інформацію у виробника. Розчиняти продукт можна в такому об'ємі рідини який дитина може випити в один прийом. Для розчинення вмісту саше досить до 50 мл рідини. Приймати краще зранку, після їжі, це забезпечує запас енергії в перебігу дня. У складі Бекутана вітаміни і мікроелементи, що містяться в кількості, яка покриває 30-40% добової потреби, залежно від віку дитини, тому користь від прийому буде завжди. Обмежень по тривалості прийому немає. Якщо говорити про курс відновлення імунних сил після перенесеного захворювання, то бажано приймати продукт не менше місяця. Дякуємо за відгук та побажання!
Solecito
Модератор Ірина, дякую за відповідь!
Марина1311
Модератор Ірина, Шкода,що всієї цієї інформації немає в інструкції, сподіваюся, що виробник це виправить
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися