Lesnaya
Lesnaya
Новачок
Відгуки Lesnaya
Коментарі Lesnaya
Отримано лайків
1 Like
Бактобліс
21:06 10.12.2021
giolena89

Время ни сколько лечит , а сколько учит!!!

Время ни сколько лечит , а сколько учит!!! Со временем, с опытом мы сами становимся учителями и докторами . Учимся на ошибках и болезнях. После слов педиатра, У вас все хорошо. Промывайте нос и все, когда ребёнок заболевает и мы идём на приём , я сразу же прошу направление к Лору и записываюсь к нему заранее . Так вот , после слов педиатра, у вас все хорошо, мы 5 дней не спим , потому что ребёнок задыхается и на третий я не выдерживаю и мы едем к Лору. И вот это , все хорошо, вытекло в двухсторонний отит и двухсторонний конюктивит. Лечимся . Бактоблис на данный момент нам к сожалению ни чем не помог. Будьте здоровы.
У відгука 3 коментарі
Модератор Ольга
giolena89, коли дітки хворіють - це найтяжчий час для батьків. Проте, наскільки я розумію, ускладнення пішли від надмірного слизу, а не від захворювання горла, на які спрямована дія Бактоблісу. Шкода, що Ви не побачили позитивну та імуностимулюючу дію препарату( Скорішого одужання Вашій дитині!
giolena89
Модератор Ольга, Дякую.
Lesnaya
Коли працювала в аптеці, то першим препаратом для профілактики від хвороб як дорослим так і дітям в нас був бактобліс, завдяки ньому до нас поверталися тільки із подяками! Для маленьких дітей це прям «маст хев» бо не всі ліки можна для діток, а в садку хворіють часто , тому завжди беруть бактобліс!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися