diniskoinna
diniskoinna
Новачок
Відгуки diniskoinna
Коментарі diniskoinna
Отримано лайків
3 Like
diniskoinna

Я в шоці, від результату 😍

Доходе до кінця моє тестування вітамінного комплексу ПреМама Дуо. І я задоволена на всі 100%. Найкращі вітаміни які я тільки приймала. Волосся не випадає, гладеньке. Зняла покриття з нігтів і вони здорові,не ламаються не відшаровуються. Тому я прийшла до такого висновку,що їх можна пити всім жінкам, не тільки годуючим мамам та жінкам які планують вагітність, а всім. Прям раджу. Я наче помолоділа😆 Не така роздратована, настрій ліпший. Мало,хочу ще, тому буду купувати ще, адже осінь,зима а вітаміни та мікроелементи потрібні як ніколи. Дякую за організацію тестування,за можливість попробувати та радити всім, адже вони дійсно найкращі.
#naprobuua
#naprobuua_ПреМамаДуо
#ПреМамаДуо
#naprobuua_відгуки
У відгука 1 коментар
diniskoinna

Результат не змусить вас чекати😲❤

Хочу поділитися найкращим комплексом вітамінів для мам,та жінок які планують вагітність.
ПреМама Дуо – харчова добавка, що покриває підвищену потребу у вітамінах, мінералах та омега-3 жирних кислотах перед, під час та після вагітності.
До складу входять 11 вітамінів та 10 мінералів.
Мікроелементи, які входять до комплексу ПреМама Дуо, є надважливими для організму вагітної жінки та мами, що годує, а отже, і для здоров’я малюка.
В упаковці 30 таблеток та 30 м'яких капсул, які повинно приймати кожен день парою ✌
Нічого окремо приймати не треба, адже навіть Омега-3 є в капсулах.
Свої вітаміни ,я отримала на тестування і вже почала приймати.
Придбати можна у місцевій аптеці,тому знайти їх не складе проблем. Результат приймання вже є. Шкіра стала неймовірна, волосся менше випадає, нігті не ламаються і настрій просто божевільний. Дуже дякую за змогу протестувати,раджу всім)))
#naprobuua
#naprobuua_ПреМамаДуо
#ПреМамаДуо
#naprobuua_відгуки
У відгука 0 коментарів