Aliona88
Aliona88
Експерт
Відгуки Aliona88
Коментарі Aliona88
Отримано лайків
15 Like
zaya4647

Тиждень викорисання спрею-Мелоксонін

Першу ніч після використання спрею Мелоксонін дуже швидко наступило засипання, спала не прокидалась навіть, але вранці дуже було важко проснутися, навіть після ранкових процедур, відчуття були як буд то ти ще йдосі спиш-важка голова. На другу ніч я просто зменшила з 2 пшиків на 1 пшик і стало краще засинання проходить швидко, але вранці встати було легше, так що треба підбирати індивідуально це моя відповідь як лікаря, кожен організм реагує на препарати по різному, тільки індивідуальний підхід. Тому для тих кому було важко проснутися, треба спробувати знизити дозувавння. Всім приятних і солодких снів.
У відгука 1 коментар
Aliona88
Помилково написала в коментар. Якщо можна видаліть запис будь ласка.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Aliona88
Перші враження про зубну пасту ось такі: текстура зубної пасти густа (порівняно із зубною пастою Лакалут, якою я зазвичай користуюся), зубна паста має блідо-рожевий колір та приємний аромат до якого потрібно звикнути (хоча першого разу були двоякі відчуття: якийсь солонуватий та освіжаючий присмак водночас). Насправді освіжає подих. Відчуття після чищення зубів добрі. Щодо відбілювання, зміцнення зубів і підтримки здорових ясен, як себе позиціонує дана продукція, то ще зарано говорити, це буде видно, я думаю, що наприкінці тестування. Зубна щітка дуже м'яка, що мене вразило. Я регулярно (через 3 місяці) змінюю зубну щітку. Для чистоти експерименту буду користуватися лише зубною щіткою, яка була в комплекті.
У відгука 3 коментарі
Модератор Ольга
Aliona88, а Ви не помітили, як довго зберігається чистота зубів після використання пасти? Тому ще є такі пасти, дії яких вистачає на 2-3 години, а після деяких і впродовж 12 годин зубки наче щойно після чистки. Звісно чекаємо, що Ви поділитеся своїми враженнями після тривалішого застосування.
Aliona88
Я помітила, що свіжість дихання зберігається впродовж 3 год., це особисто моя думка. А от очищення зубів від зубного нальоту - то впродовж дня (до 12 год.).
Модератор Ольга
Aliona88, просто чудово! Дуже не люблю, коли після чищення зубів вже за пару годин на зубах з'являється наліт. Намагаюся такі пасти обходити стороною. Парадонтакс в цьому плані заслуговує на увагу :)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Aliona88
Я залишила відгук на сайті Makeup.
У відгука 3 коментарі
Moderator Alena
Aliona88, дуже добре!) Та за умовами проекту Ви повинні залишити по одному відгуку на 2х сайтах зі списку.
Aliona88
Я добре пам'ятаю які правила проекта. Дякую, що нагадали. Написала, бо думала, що Ви читаєте відгуки на тих сайтах. Хіба не так? Важливо одночасно залишити 2 відгука чи можна спочатку один відгук, а згодом ще один? До речі, розетка не хоче опубліковувати відгук, тому залишу відгук на parfums.
Модератор Ольга
Aliona88, відповім за колегу - під час перевірки виконання умов ми обов'язково переглядаємо відгуки, написані не лише тут, а й на сайтах-партнерах. Тому й просимо вказувати у підсумковій анкеті посилання чи нік, з якого залишені повідомлення.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Aliona88
Після 5 разового користування зубної пасти я звикла до її присмаку, тепер вона мені вже навіть солодка, а не сольона. Зубки трохи відбілилися. Так як у мене буває, що час від часу кровоточить 1 зуб, то після користування цієї зубної пасти впродовж 2,5 днів такої проблеми вже не має. Вчора чоловік був на прийомі у стоматолога (видалення нерва та чистка каналів, промбування). Здогадайтеся пробник якої зубної пасти йому дали? Саме Parodontax Комплексная Защита 8. "Совпадние"? Не думаю. Тепер ми вдвох тестуємо.
У відгука 2 коментарі
Модератор Ольга
Aliona88, залишилось подарувати чоловіку нову щітку :)
Aliona88
це точно; неодмінно придбаю таку саму.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Malchevskaya93
Почему-то мои отзывы не хотят публиковаться, Ну да ладно :) напишем один большой! Пользовалась шампунем и бальзамом 2-3 раза в неделю, Очень понравился дизайн упаковки, Первое что впечатлило при первом использование это аромат, Очень мягкий и ненавязчивый, В шампуне минус (для меня лично) это то что он немного жидковат, Для себя обычно выбираю шампуни более густые, К бальзаму совсем вопросов нет, очень он мне понравился, Волосы за время использования стали мягче и блестящие, хорошо расчесываются за это большей плюс
У відгука 1 коментар
Aliona88
В мене теж виникала проблема із публікацією відгуків, поки декілька разів підряд наполегливо писала та відправляла. Наче б то вже виходить.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися