Ткаченко Тетяна
Ткаченко Тетяна
Новачок
Відгуки Ткаченко Тетяна
Коментарі Ткаченко Тетяна
Отримано лайків
9 Like
Ткаченко Тетяна

Дуже дякую!

Хочу щиро подякувати за можливість тестування вітамінного комплексу ПреМамаДуо! Це чудове знайомство з вітамінами принесло мені тільки позитивні емоції ?☺️ Стан нігтів, волосся та шкіри значно покращився. І зникла проблема закрепів, які викликав Елевіт. Я вже придбала другу упаковку і приймаю при ГВ. Буду радитт своїм подругам. Ще раз дякую!
У відгука 1 коментар
Ткаченко Тетяна

Вітамінний комплекс ПреМамаДуо

Після прийому половини упаковки вітамінного комплексу ПреМамаДуо, я склала своє враження щодо їх дії на організм, зручність та складники.
Приймаю вітаміни з 38 тижня вагітності.
Плюси:
- Зручна форма дозволяє легко ковтати і желатинову капсулу, і таблетку.
- наявність йоду в складі. (Перед цим я вживала інші вітаміни, в яких йод був відсутній, доводилось окремо приймати)
- Наявність ДГК та Омега3, ЕПК та вітаміну Е окремою капсулою. Вони дуже корисні, зустрічаються не в усіх вітамінних комплексах для вагітних/годуючих жінок . І в одночас, в деяких людей може бути алергія або ж непереносимість цих вітамінів. Що дозволяє приймати ПреМамаДуо без капсули.
- покращився загальний стан шкіри обличчя.
- негативниго впливу на загальний стан здоров'я не помітила.
Мінус для мене лише один. Замало інформації у вкладиші-інструкції.
Для мене важливою є інформація про те, які саме відаміни є в складі, в особливості їх форма. От наприклад, кальцій. Його є декілька форм і вони по-різному засвоюються - хелатна форма, цитрат кальцію, гідрат кальцію, кврбонат кальцію. Відштовхуючись від подібної інформації я, зазвичай, і обираю собі вітамінні комплекси. У вкладиші до вітамінів ПреМамаДуо щодо кальцію вказана лише його кількість. Для мене це не зручно та малоінформативно.
Мені скоро народжувати, тому, думаю, що прийматиму ПреМамаДуо і в період грудного вигодовування. Для цього напишу ще один відгук після закінчення упаковки.
У відгука 4 коментарів