vladlena.tim
vladlena.tim
Новачок - Блогер
Відгуки vladlena.tim
Коментарі vladlena.tim
Отримано лайків
2 Like
vladlena.tim

Наше знайомство з сумішшю

Оскільки ми досі на ГВ, баночку з сумішшю малюк сприйняв без зайвого ентузіазму, та ми знайшли вихід - почали робити на основі суміші рідкі кашки - заходять на ура, також пробували додавати блендеровані фрукти - вийшло щось типу смузі та водночас повноцінний прийом їжі, якщо потрібно швиденько нагодувати дитину - це те, що треба) адже вміст поїльника зникає ну дууже швидко, а суміш не тільки покращує смакові якості, а й збільшує поживну цінність продукту)
У відгука 1 коментар
vladlena.tim

Перші враження

Отримали сьогодні посилку з сумішшю, банка велика та плотна, а значить продукт щільно закритий від зовнішних подразників і до споживача потрапляє, не втрачаючи якості) дякуєм за можливість познайомитись з виробником та висловити свою думку, про враження від дегустування розповімо пізніше.
У відгука 0 коментарів
vladlena.tim

Ділимось враженнями від тестування

одразу потішило яскраве пакування - малюк довго крутив баночку в рученятах і роздивлявся - щось новеньке, та й ще й таке гарне, а потім виявилось що всередині ще і смачненьке, тож це подвійне потрапляння в саме серденько) мене порадував склад без ароматизаторів і консервантів, та те що дегустація пройшла без будь-яких побічних реакцій з боку організму малюка. Сирки додавали до сніданку та брали на прогулянку в якості перекусу - дуже зручно. Дякуєм що відкрили для нас нові смаки!
У відгука 0 коментарів
vladlena.tim

Сирки Milupa

дякуємо за можливість продегустувати різні смаки сирочків, адже до цього ми куштували лише сирки без наповнювачів - боялись що там будуть зайві домішки, але ознайомившись зі складом сирків Milupa зрозуміли, що непокоїтись не треба - склад натуральний, без консервантів та ароматизаторів. Синок із задоволенням з‘їв баночку зі смаком банан-суниця , негативних реакцій помічено не було, а отже додаємо сирочки малюку в раціон, а батькам в список покупок.
У відгука 0 коментарів