Nalasha
Nalasha
Знавець
Відгуки Nalasha
Коментарі Nalasha
Отримано лайків
2 Like
Марта Соколюк
Полюбляю готувати, особливо кондитерські вироби. Найперше спробувала приготувати традиційний тертий пиріг з яблук. Для цього використала: -5 яєць -600 г. Борошна -250 г. Цукру -8 г. Ванільного цукру Dr.Oetker -300 г. Масла -1 тертий лимон -Пачка розпушувача для тіста Dr.Oetker -25 г. Какао Dr.Oetker - 20 г. Кориці - 5-7 яблук 5 білків охолодити. З борошна, масла, 5 жовтків, цукру, лимону та розпушувача замісити рідке тісто. Поділити на 2 частини: в одну додати какао. Обидві охолодити в морозильнику близько 2 годин. Очищені яблука порізати пластинками, додати ванільний цукор, корицю та карамелізувати. На дно форми для випічки натерти тісто без какао, викласти яблука зверху шар збитих білків та терте тісто з какао. Випікати 15-20 хвилин. Перед подачею задекорувати цукровою пудрою. Загалом продукція Dr.Oetker показала себе досить непогано. Тісто добре росте. Какао не має сторонніх різких запахів та надто гіркого/солодкого смаку. Ванільний цукор також не має надто нав'язливого запаху і смаку, не перебиває інші інгредієнти а вигідно вписується у страву.
У відгука 1 коментар
Nalasha
Спасибо! Давно искала такой рецепт!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Nalasha
Решили приготовить крем для тортика. Результат очень порадовал, не ожидала что выйдет так хорошо.
У відгука 2 коментарі
Модератор Ольга
Nalasha, обращаю Ваше внимание, что все-таки, мы ждем максимально подробные отзывы о тестировании. За весь проект это первое сообщение с момента получения посылки. За этот период Вы должны были рассказать нам о ходе тестирования, и уже заполнять итоговую анкету.
Nalasha
Принято, исправлюсь =) простите
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Марта Соколюк
І знову доброго дня шановні учасники проекту. Ми таки не втримались і розпакували подарунковий пакетик з вологим кормом із лососем. Об'єктивно: консистенція та вигляд як у інших кормів "желейного" типу. Порадувало те, що колір стриманий, значить без зайвих барвників. І запах вигідно його вирізняє (доволі сильний але загалом приємний). Для початку, на пробу я давала корм частинами. Мілка з'їла половину пачечки буквально за лічені секунди і, без вагань, просила ще. Були відгуки про те що котик перекидає тубус, але наші впевнено витримали всі її атаки і досі поки що стоять на місці)) Потім у нас настав момент відкривання сухого корму. Кішка зачаровано спостерігала. Кришка прилягає щільно (я невміло її зняла і не втримала в руках) напевно дійсно краще якби вони були з пластмаси і можливо закручувались. Всередині пакет без зіпера і особисто мене трошки засмутило що корм може втратити аромат (моя улюблениця часто крутить носом якщо щось не так і відмовляється їсти взагалі). Здається було б краще якби на самому пакеті була якась багаторазова застібка. Стосовно самого корму то запах сильний, кішка реагує моментально (навіть активніше ніж на інші корми, експерименти ми проводили). Шматочки доволі великі, але достатні для того щоб кішка не заковтувала а прожовувала кожен (що важливо для функціонування зубів і скронево-нижньощелепного суглоба). Порівняно з іншим сухим кормом цей не тільки викликає апетит, а ще і втамовує його краще (після сухого корму зазвичай просила вологий). Висновок: тестовані зразки кішка вживає з задоволенням. Планую надалі купувати саме цей корм. Рекомендуємо)
У відгука 1 коментар
Nalasha
Ось на рахунок зіпера повністю згодна!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися