Nalasha
Nalasha
Знавець
Відгуки Nalasha
Коментарі Nalasha
Отримано лайків
2 Like
Nalasha

Питання

Доброго дня.
Підкажіть, коли заповняла анкету писала свій номер телефону, але випадково натиснула "відправити анкету" не заповнивши цей рядок до кінця.... Що мені робити?(
У відгука 1 коментар
Nalasha

Желфікс 2:1

Під час тестування я вперше познайомилася з Желфікс. Порошок має дрібнокристалічну структуру, запах слабовиражений, а в готовому продукті - взагалі не відчувається пристуність додаткового компоненту ні на смак, ні на запах. Отож, ділюся своїм рецептом абрикосового варення. Інгредієнти: 1 кг абрикосів без кісточок, 0.5 кг цукру і 1 пакетики Желфікс 2:1. Абрикоси помити, злегка підсушити, витягути з них кісточки і вкласти у велику каструлю. Засипавши фрукти половиною норми цукру і Желфікс, ретельно перемішати і довестиі до кипіння. А коли варення закипить, в нього додати цукор, що залишився і варити ще 5 хвилин. В даному випадку варення порадує наявністю м'ясистих половинок стиглих фруктів. Якщо ж хочеться, щоб його консистенція більше нагадувала конфітюр, то всю норму цукру додати в каструлю після кипіння.
У відгука 2 коментарі
Nalasha

Мое тестування

Дуже дякую за довіру у проходженні цього тестування. Насамперед хочу подякувати naprobu.ua і Dr. Oetker за чудовий проект. Отримала посилку, на вихідних поїду на дачу за інградіентами для консервації і почну тестування, про які роскажу у наступних відгуках!))
У відгука 1 коментар
Nalasha
Хочу поделиться своим мнением про горячий шоколад от Dr.Oetker. Очень густой и вкусный, особенно если сверху посыпать маршмеллоу. Первый рас попробовала шоколад со вкусом рома и теперь он стал моим любимым. Буду и дальше экспериментировать!
У відгука 0 коментарів
Nalasha
Решили приготовить крем для тортика. Результат очень порадовал, не ожидала что выйдет так хорошо.
У відгука 2 коментарі