DiankaB
DiankaB
Знавець - Блогер
Відгуки DiankaB
Коментарі DiankaB
Отримано лайків
7 Like
DiankaB

АльпеКід ХЕПІ ДРІНК наш досвід

Хочу поділитися своїми враженнями після споживання дитиною дієтичної добавки АльпеКід Хепі ДРІНК. Дуже зручне упакування, одне саше містить 3 г, що зручно використовувати за один прийом. На саше є детальна інструкція щодо способу споживання та рекомендована добова кількість. Також вказаний термін, до якого варто спожити препарат. Тепер щодо нашого досвіду. Зараз син на етапі відлучення від ГВ. Тому приймаємо 1-2 саше на ніч. Препарат допомагає налагодити спокійний нічний сон дитині в період відлучення. У сина не було жодних алергічних реакцій та розладів травлення. Смакує йому добре, дитина жвава та грайлива. Препарат дійсно допомагає підтримувати організм дитини у стресових етапах. Будемо приймати далі, поки буде відлучення від ГВ. Далі буду ділитися досвідом.
У відгука 0 коментарів
DiankaB

АльпеКід ХЕПІ ДРІНК

Отримали сьогодні на пошті посилку, прийшла дієтична добавка на тестування. Коробка гарно упакована, все прийшло ціле. Упакування має дуже яскравий колір, весняний. Термін придатності до 07.2026 року. Всередині 12 саше, інструкція присутня. Детально описано склад, вказано, що без ГМО, що приємно порадувало. Є доступна інформація стосовно способу споживання на рекомендована добова кількість. Більш детально все описано у листку-вкладиші. Будемо тестувати, результатами поділюся з Вами. Ми якраз відлучаємося від ГВ, нам буде дуже актуально. Усім гарного тестування.
У відгука 0 коментарів
DiankaB

Стали учасниками тестування 😄

Дякуємо, що обрали нас стати учасниками даного тестування. Будемо очікувати товар та тестувати, обов'язково будемо ділитися враженнями.
Усім успіхів🌸
У відгука 0 коментарів
DiankaB

Підсумок тестування

Підходить до кінця тестування дитячої суміші Nan opti pro 4. За період тестування дитина із задоволенням пила дану суміш, загальний стан здоров'я у жодному разі не погіршувався через суміш. Алергічних реакцій не викликало, що є важливим для матусь, адже для дитини хочеться найкраще. Дитина завжди грайлива, мала гарний сон, хороший апетит, розладів травлення теж не було помічено. Мені дуже сподобалось, що суміш при приготуванні не утворює грудочок. Сама суміш солоденька, приємно пахне. На упаковці чітка інструкція, як готувати та скільки, відповідно до віку дитини. Умови зберігання теж чітко прописані, суміш знаходиться у банці, яка герметично закривається, щоб волога не потрапляла всередину. Зручна мірна ложечка, якою гарно набирається суміш. Все продумано для комфорту мами і дитини. Мені суміш сподобалася і по складу, і по приготуванню. Головним є те, що не містить пальмової олії, має багато корисних вітамінів та мікроелементів у своєму складі. Організаторам хочу подякувати за таке класне тестування. Ми раді, що стали щасливчиками, які можуть протестувати суміш безкоштовно. Далі теж буду купувати цю суміш для сина. Матусям рекомендую!)
У відгука 0 коментарів
DiankaB

Суміш Nan opti pro 4

Ми проходимо тестування дитячої суміші Nan opti pro 4 . Ця суміш ідеально підходить діткам від 18 місяців. Суміш не замінює прийом їжі, а слугує додатковим джерелом енергії та корисних вітамінів. Моєму сину суміш підійшла, п'є її із задоволенням. Після суміші розладів травлення не спостерігалося, зміни поведінки теж не було. Дитина гарно їсть, грайлива, енергійна. Мені як мамі сподобався склад суміші, адже ми завжди обираємо лише найкраще для своїх дітей. Вона збагачена багатьма вітамінами та мінеральними речовинами, омега-3, білком та пробіотичними культурами. Якщо перед мамою стоїть вибір, чи купувати таку суміш своїй дитині, то я рекомендую!)
У відгука 0 коментарів