Тетяна Володько
Тетяна Володько
Новачок
Відгуки Тетяна Володько
Коментарі Тетяна Володько
Отримано лайків
2 Like
Тетяна Володько

Тестування суміші Milupa 3

Підводимо підсумки щодо тестування молочної суміші. Моїй донечці Milupa 3 досить гарно підійшла, спить крепко, проблеми з кишківником відсутні. Суміш гарно розчиняється у воді, грудочки відсутні. Тому можу залишити лише позитивні відгуки після прийому даної суміші. Ще раз вдячна сервісу напробу за можливість протестувати дану молочну суміш.
У відгука 0 коментарів
Тетяна Володько

Тестування молочної суміші Milupa 3

Вітаю! Вдячна за можливість протестувати молочну суміш Milupa 3, раніше самостійно не мали змоги протестувати її. Окреме дякую за додатковий подарунок у вигляді еко сумки, яка обов'язково знадобитися на прогулянках з дитиною. Наразі вивчаючи інформацію про дану суміш подобається її склад, однозначно вартість. Дитина нормально сприйняла смак суміші, наразі контролюю загальний стан дитини після знайомства з сумішшю. Тестуємо далі
У відгука 0 коментарів
Тетяна Володько

NESTOGEN® 3 – молочна суміш для малят від 12 місяців до 18 місяців.

Дуже дякую за можливість протестувати дану молочну суміш для своєї дитинки. Суміш чудово підійшла для моєї донечки, приємна на смак, ідеально підходить для травної системи, до того ж налагодила стілець моєї дитини. Не піниться, чудово розбавляється у водичці, не створюючи грудочок. Приємний склад суміші, чудова ціна. Перейшли на дану суміш і плануємо використовувати її до повного переходу на загальний стіл.
У відгука 0 коментарів