Pirenka
Pirenka
Знавець
Відгуки Pirenka
Коментарі Pirenka
Отримано лайків
0 Like
Pirenka
І знову ж випічка. Цього разу кексики (cap cake). В духовій шафі Electrolux CombiSteam Deluxe навіть спеціальна програма для випічки є. В розділі "помощь в приготовлении"- "торт"- "мафіни". Вибирала я ручний режим. І за 20 хв. при температурі 160 градусів, я отримала чудові кексики, По одному рецепту можна пекти два види з какао і без. От ті що з какао, якщо перетримати бувають сухуваті. А тут гарнесенькі, м"якесенькі навіть на 3 день після приготування. Незнаю, як би вони далі зберігались, але нажаль на довший термін їх не вистачило. :) Хочу подякувати всім: проекту НА ПРОБУ, компанії Electrolux і всім експертам за таку чудову можливість потестувати техніку і поділитись враженнями. Ніколи раніше особливо прискіпливо не ставилась до вибору кухонної техніки, цікавив зазвичай дизайн, потужність і бренд. А тепер я зрозуміла, що вибиратии треба ще й функціональність. Я взагалі не розумію як я раніше жила без духової шафи Electrolux CombiSteam Deluxe. Під час періоду тестувань вона неодноразово мене виручала і з швидким приготуванням вечері і допомагала швидко щось приготувати коли неочікувано прийдуть гості. Шикарну картоплю фрі і неймовірно сочне м"яско яке вона приготувала нам, мої знайомі добре запам"ятали. А ще я готувала перець фарширований. Під час приготування він так гарненько пропарився, що зовнішній вигляд перчиків був немов намальований. Удачі всім і ще раз дякую за таку чудову можливість.
У відгука 1 коментар
Pirenka
вкажу шлях: допомога в приготуванні-гарніри-овочі традиційні-ручний режим програма передбачає температуру 96 градусів і триває 30 хв.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Irina.Korotych
Имбирное печенье из Норвегии Дорогие коллеги по тестированию, ну и гости, конечно же! Вижу, что многие ищут рецепт имбирного печенья - в соседней ветке у шеф-повара Евгения Чернухи спрашивали, да и вообще праздник на носу. Пока от него ответа нет, поделюсь своим рецептом с пошаговкой, как и обещала вам. Проверенный, пеку каждый год по несколько раз. И это было первое, что я приготовила в новой чудо-духовке Electrolux CombiSteam Deluxe. Это норвежский рождественский рецепт, который привезла моя любимая подруга из кулинарного путешествия по Норвегии - и всю нашу компанию научила печь такое. Небольшой нюанс: в норвежском рецепте звучит некий «сироп» - у нас такого просто нет в продаже, но темный мед его с успехом заменяет, проверено! Итак... Для теста: 150 г сливочного масла 100 г сиропа (то есть мёда) 150 г сахара (хорошо, если есть коричневый) 100 мл взбитых сливок 1 ч. л. молотого сухого имбиря (можно добавить еще 1 ч. л. тертого свежего) 2 ч. л. молотой корицы 1 ч. л. молотого кардамона ½ ч. л. молотой гвоздики ½ ч. л. молотого черного перца (по желанию) 1 ч. л. разрыхлителя 450 г муки Для глазури: 200 г сахарной пудры 1 белок куриного яйца 1 ст. л. сока лимона Сливочное масло сахаром растапливаю в кастрюльке на очень маленьком огне — так, чтобы еле-еле распустилось масло. Добавляю мед, размешиваю. Сливки взбиваю миксером в пену. Вмешиваю в более-менее остывшее масло с сахаром и медом. Добавляю все специи (черный молотый перец тоже кладу — это, собственно, «фишка» норвежского рецепта, у них печенье называется именно «перечным»). Теперь добавляю муку с разрыхлителем и хорошенечко вымешиваю. Заворачиваю в пищевую пленку и кладу в холодильник на несколько часов (можно на ночь, можно на несколько дней — тесто запросто хранится в холодильнике). Холодное тесто достаем, раскатываем слоем примерно в 3 мм. Я раскатываю между двух слоев пекарской бумаги — тогда никто никуда не прилипает и получается очень равномерный слой. Вырезаем фигурки, перекладываем на противень. Все оставшиеся «ошметки» теста снова скатываю в шарик, немного остужаю в холодильнике — и они опять готовы к раскатыванию. Выпекала печеньки в нашей духовке при температуре 200 градусов 10 минут (режим «верхний и нижний нагрев», в следующий раз собираюсь попробовать еще «горячий воздух»). Делаем глазурь. Взбиваем белок, добавляем сахарную пудру, выжимаем туда немного сока из лимона. Получается белая масса типа сметаны средней густоты. Наполняю ею кулинарный мешок — и раскрашиваем печенье, как подсказывает вам фантазия. Я еще очень люблю использовать цветные сахарные карандаши и серебряные сладкие бусинки — они придают печенью сказочно нарядный вид. Волшебного всем Рождества!
У відгука 8 коментарів
AleksandraV
Какая красота!!! Спасибо огромное за чудо-рецепт!) Интересно теперь почитать, как получатся печеньки с функцией "горячий воздух")
Ir.kikin
Дівчата, я на днях готувала імбирне печиво.... Маю дещо простіший рецепт, можу поділитись)) Печиво виходить смачнесеньким, хрумким, запашним... мням)) AleksandraV та Irina.Korotych, ви навіть і не сумнівайтесь, наша духовочка легко справиться з печивом в режимі "горячий воздух". Уже тричі тестувала цей режим для випікання печива.
Slava
kikin поделитесь и вы своим , просто я читала без сливок в интернете, хотелось бы проверен и вкусный) А духовой шкаф смотрю и читаю творит чудеса))))
Модератор Ольга
Irina.Korotych, у меня возник вопросик - вот в составе Вы указали 100 мл взбитых сливок. А в приготовлении Вы их снова взбиваете миксером в пену. Это получается уже взбитые сливки снова взбивать необходимо? Кстати, я на день святого Николая готовила похожее печенье, только без перца. 100 г сливочного масла, 100 г сахара (можно коричневый), 100 г меда, 2 яйца, 1 ч.л. молотого имбиря + 1 ч.л. свежего имбиря, 1 ч.л. молотой корицы, 2 ч.л. разрыхлителя, 350–400 г муки. Все продукты смешать и вырезать печенье - у меня вышло около 25-30 пряничных человечков.
Irina.Korotych
Ольга, конечн, сливки беру обычные - и потом взбиваю :) Простите, что такая двусмысленность получилась :)
Модератор Ольга
Irina.Korotych, благодарю за разъяснение. Очень интересный рецептик :)
Pirenka
Дякую за рецепти. Я теж готувала імбирні пряники. Рецепт ще інший, схожий до того, що опублікував ЕВГЕНИЙ ЧЕРНУХИН . Побачивши відгук, вирішила вже не писати про це. Але сьогодні не втрималась. Приготування в режимі "горячий воздух" в результаті кожен пряник рівномірно виріс і засмаг. Ну як намальований. Я їх потім розмалювала глазурю. Якщо встигну до свят спечу хатинку з пряників, ну так вже сподобався процес.
Ir.kikin
Slava, якщо актуально ще, то ось рецепт імбирного печива (від Юлії Висоцької))) Інгредієнти: 2 склянки просіяного борошна, 1 ск. цукру, 100 г розм’якшеного вершкового масла, 1 яйце, 2 невеликих кореня імбиру (можна замінити сухим імбирем 2 ст.ложки), 5-6 гвоздик (я не добавляю, не фанат цієї спеції), 1 ч. ложка меленої кориці, 1 ч. ложка розпушувача. Спосіб приготування: Духовку попередньо розігріти до 180°С. Імбир почистити і натерти на дрібній тертці. Гвоздику і корицю подрібнити в ступці. Перемішати борошно з розпушувачем, натертим імбиром, гвоздикою і корицею.Збити масло з цукром, додати яйце, борошно і замісити тісто. Стіл присипати борошном, викласти на нього тісто і розкачати. Вирізати з тіста печиво тієї форми, яка вам подобається. Присипати цукром або меленим мигдалем, це по-бажанню вашому)) Змастити деко маслом, можна ще присипати борошном і викласти на нього печиво. Випікати в розігрітій духовці 25-30 хвилин. Смачного!!!!!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Pirenka
Доброго вечора, шановні експерти. Нарешті дійшли руки до відгуків. Спробувала спекти хліб. По рецепту з хлібопічки, тісто місила теж вона. Отже, готове тісто я виклала в форму для випікання звичайну, нажаль спеціальною для хліба, я ще не обзавелась. Добре, що не скористалась тією, що в комплекті з духовою шафою, потім зрозумієте чому. Вибрала програму "Особливі"- далі підготовка тіста і вперед. Дана програма передбачає підігрів до 40 градусів, і розрахована на 30 хвилин. Через кілька секунд після початку, піч видала повідомлення про потребу води. Я залила як вказано в інструкції 300 мл. І почалась робота. За кілька хвилин дверцята плотно запотіли. По закінченню даної функції прозвучав сигнал і я помітила, що моє тісто збільшилось в об"ємі до меж формочки. І тут я зрозуміла, що треба таки форму для хліба. Переключивши на фукцію хліб. Піч знову запрацювала. Режим триває 50 хвилин і передбачає 180 градусів. По закінченню програми я не відчиняла дверцята ще хвилин 10-15, боялась негативного впливу різниці температур. Те що бачила в середині печі мене радувало. Буханець був доволі великим і рум"яним. Я дуже вдячна проету і компанії Electrolux за можливість користуватись печею Electrolux CombiSteam Deluxe. Більше того, я рада що вона з"являється на ринку і раджу її всім. З нею не просто з"являється бажання готувати, а просто не постає питання "ну що нарешті приготувати?"
У відгука 1 коментар
Pirenka
Ні, форма що в комплекті велика, тісто збільшилось до країв форми. Тож якби я використала форму з комплекту хліб мабуть був би великого діаметру і невисокий.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Pirenka
Даний відгук стосуєтьмя запікання м"яса. Ну це не зовсім відгук, але все ж таки напишу, може комусь у пригоді стане. Так от, вибираючу фунції запікання м"яса використовуйте форму зля запікання металеву, або комплект духової шафи. Раніше я завжди запікада в формі з термостійкого скла, миється добре, не пригорає і т.п. А тут якщо функція для запікання передбачає вибір часу приготування відносно ваги продукту, м"ясо зважиться разом з формою. А вона не легенька. В моєму випадку приблизно кілограмовий кусочок, заважив більше двох кг і час приготування було вибрано близько 2,5 годин. Добре, що через 1,5 години я вирішила виключити духовку, так як мяско вже досить рум"яне було. Також я випробовувала функцію приготування "Турбо-гриль і Густа пара у послідовності", для приготування м"яса і картоплі. Тут можу зазначити, що так як дві різні функції в послідовності вибираються, то можна приготувати м"ясо і наприклад картоплю фрі. Спочатку готується саме мясо 30 хв, а потім добавляєте овочі і я вибрала функцію "картопля фрі". При цьому картопля була пюреподібна в середині і зі скоринкою зовні. І м"ясо зі скоринкою, а коли розрізала (запікала цілий кусок близько 1 кг) випікав прозорий сок. Чесно бачила таке вперше. Свинина була не жирна, "вирізка" і не суха... І до металевої форми нічого не пригорає. Нажаль фото тільки коли готувалось мяско, картоплю забули сфотографувати...
У відгука 1 коментар
Pirenka
Я саме так і готувала в фользі в рукаві, щоб мясо було соковите, а в цій духовій шафі воно соковите і без рукава. Більше того нічого не пригоріло до металевої форми, от що було для мене сюрпризом...
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Tanya19
Привет, дорогие эксперты! Наконец то пишу о своем первом знакомстве с индукционной варочной панели Electrolux Infinite. Безусловно с первого взгляда бросается стильный дизайн и многофункциональность. После того как СЦ подключил, принялась изучать инструкцию. Ну и первый тест на кипячение. Могу сказать что стакан воды закипает практически моментально. Но моментально ничего точно не говорит. Потому вчера сняла видео как закипит 1 литр молока. Банально, но с этим часто возникают проблемы. Итог, 1 литр - 5 минут. Можно много писать, как с вечера надо кипятить чтобы на утро было молоко готово к завтраку и не терять такое дорогоценное время утром. Теперь об этом можно забыть до 5 минут молоко готово. https://www.youtube.com/watch?v=EpExn7taTIM&feature=youtu.be 20151221 231114
У відгука 2 коментарі
Pirenka
Дякую за відгук. Раніше якось не задавалась питанням кипятіння молока. А тут прочитавши ваш відгук вирішила поекспериментувати у мене поверхня газова і електрична( склокераміка, але не індукційна). Результат такий на газі 1 літр молока закипав 17 хвилин. Це дуже довго... А 2 літри молока на ел. плитці на максимальній потужності 15 хвилин. Так що лідер даних перегонів Індукционная варочна панель Electrolux Infinite. Це ще один плюс на користь даної поверхні в моїх очах. І так від себе, чого хтось вирішив, що газові плити це супер?
Модератор Ольга
Pirenka, газові плити просто раніше були найбільш розповсюждені, як на мене. Але дійсно, зараз вони за швидкістю нагріву та приготування набагато позаду більш сучасних.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися