Маріна Хащеватська
Маріна Хащеватська
Новачок
Відгуки Маріна Хащеватська
Коментарі Маріна Хащеватська
Отримано лайків
0 Like
Маріна Хащеватська
Доброго дня, також прийшов лист про невиконання умов, переглянула начебто все вірно, перший раз приймаю участь тому можливо щось пропустила, підскажіть в чому проблема?
У відгука 2 коментарі
Модератор Ольга
Маріна Хащеватська, Ви все виконали вірно - вибачте за помилку :( Зауважу, що Вам варто змінити нік - Ви отримали лист з цього приводу?
Маріна Хащеватська
Ні написала що мені потрібно заповнити анкету експерта , я подумала можливо щось не вірно заповнила.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Маріна Хащеватська
Доброго дня) вже декілька днів тестую желатин DR. Oetker, результатом задоволена, зпочатку вирішила приготувати десерт із дитинства пташине молоко, перше що мене здивувало як швидко він діє, я тільки засипала желатин в ємність з водою, відійшла взяти ложку щоб розмішати а він миттєво почав набухати, після 10хвилин желатин вже був готовий до використання, до цього часу я користувалася іншою маркою потрібно було чекати не меньше півгодини, по друге я вирішила по експерентувати: по рецепту завжди використовувала 15 гр желатину цього разу використала 1упаковку DrOetker (доречі я зважувала желатин перед замовчуванням ваги показали 10гр), як видно на фото все добре застило, результат мене вразив, перший слой тримав форму вже через 7 хвилин в холодильнику,і ще що мені дуже сподобалося, буває як з'єднуєш желатин с холодною масою він береться крупинками, тут жодної крупинки, однорідна маса. на слідуючий день спробувала зробити маршмеллоу, дочка дуже любить їх кидати в какао, все робила по рецепту, маса получилась дуже еластична і тягуча, єдине що дуже швидко застиває(в слідуючий раз попробую додати чуть меньше желатину ), маршмеллоу вийшли дуже м'які та пружні навіть кращі чим продають. Експерементами я і вся моя сім'я задовалені, будем продовжувати)))
У відгука 2 коментарі
Beautifulika
Поделитесь рецептом маршмелоу пожалуйста)) очень хочется тоже такое приготовить))
Маріна Хащеватська
Вода - 60 мл. Цукор - 200 гр. інвертний сироп - 80 гр. Желатин - 13 гр.+ 65 мл. воды Сіль - щіпка Желатин замочуємо і залишаємо набухати. Воду цукор сіль і сироп змішуємо у кастрюлі і варимо до температури 110 градусів(приблизно 10 хвилин після закіпання). Желатин розтоплюємо на водяній бані, переливаємо у велику миску і починаємо помаленько збивати на низьких оборотах, потім поступово вводимо сироп і збиваємо на високих оборотах поки маса не побіліє і буде тягнутись за вінчиками. Можна поділити масу і пофабувати у різні кольори, або відразу помістити масу у кондитерський мішок з круглою насадкою, а далі вже ваша фантазія можна робити змійку потім після застигання порізати на зручні для Вас шматки, або попробувати зробити мордочки різних тварин, в інтернеті є багато відео з поетапною інструкцією. Обов язково спробуйте діти в захваті.Маршмеллоу смачно їсти просто так, або додавати в каву чи какао)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися