Borislava
Borislava
Знавець
Відгуки Borislava
Коментарі Borislava
Отримано лайків
8 Like
Borislava

Рекомендую DentaLife від Purina

Чудові результати - перевершують себе!Ми з моїм песиком задоволені цим додатковим сухим кормом. Завжди будемо купувати , тим паче що наш ветеринар також одобрив ці ласощі всім чотирилапим гавкунам рекомендує. Зник неприємний запах,ще й стали біліші зубки,зменшився зубний наліт.Дякуємо за можливість протестувати цей продукт.
У відгука 0 коментарів
Borislava

DentaLife - чудо смаколик

Всім привіт!Моєму песику дуже сподобався цей смаколик, а мені сподобався який неперевершений результат отримали.Майже зник неприємний запах з рота,набагато меньше стало зубного каменю,тай помітно що самопочуття покращилось.Він обожнює гризти таку смачну паличку і з нетерпінням очікує коли дам,летить як навіжжений.Однозначно рекомендую
У відгука 0 коментарів
Borislava

Альфлорекс - чудо препарат

Всім доброго дня! Приймаю препарат десь два тижні ,результат неперевершений! Відчутно зменшились прояви чутливого кишечника,вздуття та дискомфорт майже не турбують,допоміг встановити баланс та покращити травлення.Буду приймати й надалі. Порекомендувала знайомій,пообіцяла що сходить до лікаря та запитає,чи можна його їй приймати. Думаю,що кожен хто спробує дію цього препарату на собі ,погодиться з моєю думкою.
Рекомендую всім!Дякую за можливість протестувати цей ефективний та неперевершений препарат!
У відгука 0 коментарів
Borislava

З задоволенням приймаю участь у тестуванні

Доброго дня!Отримала таблетки Альфлорекс® ,маю велику надію ,що моє самопочуття покращиться.
Прийшли таблетки в тубі + корисна інформаційна книжечка.В тубі 30 таблеток ,на один курс.З першого дня почала приймати Альфлорекс за 15 хвилин до прийому їжі ,та одразу ближче до вечора відчула перший результат,поменшали больові спазми,відсутнісь важкості в шлунку,з кожним днем почуваю себе краще.
Надалі буду приймати препарат та повідомляти результати.
Дуже сподіваюся на гарний ефект.
Всім вдалого тестування
У відгука 3 коментарі
Borislava

Задоволена продукцією Dr. Oetker

Отримала продукцію та почала тестування.Довго думала що приготувати та на думку спав тортик з вишнею і мраморне желе.Залишилась задоволена желем для торту-колір ,консистенція та свіжість фруктів полонили мене,постійно буду купувати та користуватись.Желе для мраморного десерту застигло дуже швидко,розчиняється та смакує дуже добре,апельсиновий сік та вишневий не втратили свій смак.На черзі сьогодні буде в мене збитий десерт та думаю він мене потішить своїм вишуканим смаком.Дякую за можливість тестування
У відгука 0 коментарів