barragtu
barragtu
Новачок
Відгуки barragtu
Коментарі barragtu
Отримано лайків
0 Like
barragtu

Підсумкове враження

Мені подобається піклуватися про своїх домашніх улюбленців в тому числі в з допомогою корисних ласощів, які не тільки піднімають настрій вухастим, але й приносять користь. Ось вже місяць ми із задоволенням беремо участь в тестуванні ласощів DentaLife. Моя Жуля знає звук шарудіння пакета і поспішає отримати денну порцію ласощів. Я так бачу, що DentaLife їй сподобався, адже вона смачно розгризає "кісточку", тримаючи міцно лапками. Зубки виглядають чистими, біленькими. У нас і раніше з ними все було гаразд, але профілактика в цій справі дуже важлива. Впевнена, що будемо і далі купувати ласощі від Purina, адже радувати домашніх улюбленців важливо корисними і перевіреними ласощами. Задоволені всі! Дякуємо) #naprobuua #naprobuua_DentaLife #DentaLife #naprobuua_відгуки #Purina_Ukraine
У відгука 0 коментарів
barragtu

Нам сподобалась;)

Жуля - центр нашого домашнього Всесвіту, що створює настрій і оберігає від чужаків, а тому ми її піклуємо ласощами. Усвідомлюючи те, що вони мають бути ще й корисними, ми радо взяли участь у тестуванні корисних ласощів. Жуля відразу розібралась з тим, що це їй, хоча кішки, які звикли, що в схожих упаковках смачні штуки приходять їм, теж претендували на ласощі. Задоволення, з яким наша руда ласує паличками, дає змогу зрозуміти, що їй смачно, а тому відразу просить ще. Тестуємо далі)
У відгука 0 коментарів
barragtu
Корм моя Вася вже успішно доїла) ми готові до остаточних висновків, які я для себе поділила на кілька моментів: 1) настрій: киця грайлива, весела, дуже лагідна. ми помітила зміни в поведінці, які радують надзвичайно 2) шерсть: киця перелиняла, шерсть блискуча, красива. 3) травна система: у киці чудовий апетит, їй не набридає корм) ніяких проблем з туалетом, які бували раніше, коли пробували інші корми. як висновок, скажу, що я обовязково куплю киці цей корм уже самостійно. мене радує її настрій та задоволеність, а вона радує нас)
У відгука 0 коментарів
barragtu
Вася (Василина), 9 місяців. "Смачно!"
У відгука 0 коментарів
barragtu
Враження: день п’ятий. Корм даємо кілька разів на день. До цього Вася у нас була тільки на натуральному кормі, тому надто різко переводити її на сухий не хочемо. Корм наша пухнаська сприймає добре, з’їдає повність, навіть облизує тарілочку). Правда, потрібно слідкувати, щоб у малої був доступ до водички, бо пити стала помітно більше, що і зрозуміло. Корм їй явно подобається, вона вже впізнає упаковку і навіть звук шурхотіння, на який радо спішить на кухню. Разом з Василинкою до тестування додалися ще три експерти: Кузя (бабуся Васі), Філя (мама Васі) і Мая (прибилась до нас минулого року). Дорослим кішечкам корм даємо тільки як смачнятинку, трішки, бо це все-таки Васін здобуток). Маї даємо більше, бо вона народила минулого тижня кошенят (ну майже ферма, але любові багато не буває), а ми читали, що кицькам, що годують, корисно давати корм для кошенят для покращення лактації і якості молока. Крім того, до компанії експертів додався ще котик моєї рідні (це і наш котик, бо братик Васі), вирішили і його порадувати, відсипавши корму. Сьогоднішній відгук вийшов трохи індійсько-мексиканським, майже-серіальним, але такі у нас тут уже заплутані родинні зв’язки між котячими;) А тому, хто мав терпіння дочитати, фото моєї краси, яка натякає, що пора обідати.
У відгука 2 коментарі