Logitechvika
Logitechvika
Знавець
Відгуки Logitechvika
Коментарі Logitechvika
Отримано лайків
6 Like
Logitechvika

Растішка, дегустація новинки

Вибачаюсь перед організаторами що довго не залишала відгук. Отримали коробочку, я спочатку подумала що подарунок якийсь, таке пакування просто супер супер (коробочку залишу, комусь подарунок упакую)))) 4 сирочки в наборі
У відгука 2 коментарі
Logitechvika

Сніданок з Gourmet

Сьогодні у Брітні був делікатесний делікатес, Качка з Індиком, сама ніжність по назві. Киці дуже смакувало, соусу було багато, на фото видно, з'їла за секунди просто. Цим кормом можна дресирувати її вже, вона як баночку бачить то готова що хочеш зробити
У відгука 0 коментарів
Logitechvika

Дугестація Gourmet

Сніданок киці був дуже приємним, куштували також вперше Качка, морква та шпинат. Сподобалось, з'їла з задоволенням, ну взагалі як завжди. Корм супер, вище всіх похвал.
У відгука 0 коментарів
Logitechvika

Дегустація Gourmet

Сьогодні Брітні ледь дочекалась своєї смачнющої вечері. Паштети Гурме вона дуже любить, сьогодні куштували Тунець, теж вперше. Їй сподобалось, спочатку злизала соус зверху, і також цього разу з'їла все одразу без перерв.
У відгука 0 коментарів
Logitechvika

Третя дегустація Gourmet

Добрий вечір, вчора наша улюблениця вечеряла баночкою з телятини, я не очікувала такої реакції, вона з'їла все з першого разу, щей баночку вилизала, соусу в баночці було дуже багато, а Брітні соус любить найбільше. Дуже їй було до смаку, ну вже просити добавки у нас є традицією, дуже їй ці баночки смакують. Круто що моїй киці пощастило прийняти участь в дугестації!!!!
У відгука 2 коментарі