Lanaria
Lanaria
Новачок
Відгуки Lanaria
Коментарі Lanaria
Отримано лайків
0 Like
Lanaria
Всім провіт! Сьогодні ми спробували приготувати вишневе варення з Желфікс от DrOetker. Спочатку ми з чоловіком нарвали, промили вишні і видалили з них кісточки. Вишні висипали в ємність, насипаємо цукор і залишаємо на деякий час для появи соку.Після того як сік з’явився, ставимо ємність з вишнями і цукром на конфорку, постійно помішуючи доводимо його до кипіння додаємо Желфікс і проварюємо деякий час (від часу проварювання залежить бажана ступінь схоронності цілісності вишень). Після чого готову суміш ми розливаємо в банки і закриваємо. З Желфікс вишня не втрачає колір та смакові якості і швидко загустає! З Желфікс от DrOetker готувати швидко, комфортно та смачно!!!
У відгука 2 коментарі
Модератор Ольга
Lanaria, тобто Ви не слідували інструкції, а додали спочатку цукор, а потім Желфікс?
Lanaria
Так сахар додавався двома порціями. Перша для того щоб вишня дала сік, та друга з желфіксом при варінні варення.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Lanaria
Підійшов до завершення черговий день нашого тестування "полосатиків" libero zoo collection . Нашими першими памперсами були Libero newborn 1 тому ми певною мірою знайомі з даною маркою памперсів. Після яких ми спробували ще багато різних марок. Тож коли дізналися про libero zoo collection то вирішили спробувати їх. Отже є позитивні та негативні моменти. Почнемо з позитивного: Підгузки тоненькі і немає ефекту накладної попи. Липучки міцно тримають, навіть після кількох знімань підгузка. М'якенькі резиночки навколо ніжок що не здавлюють наші "окорочка")) бо пухкенькі ляшки маємо. Зберігають форму не деформуються. Гарно поглинають вологість ми з 11 вечора і до 11 години ранку витримали на одному підгузку з перервою на годування о 8-й ранку. Та є і недоліки: Вони підпарюють, наша пісюшка стає червоною(( І мають характерний заводський такий промаслений запах. Але я так розумію це у всієї лінійки Libero. Тому що, і в наших перших з народження підгузків Libero newborn 1 теж був такий запах. На рахунок підтікання то скажемо так 50/50 оскільки мала в мене вертлява то бували такі погрішності. І ще є така штука, як гель який вилазить з підгузка, коли в нього добряче попісяти. Цікаво з таким ще хтось зіштовхувався??? А в цілому з 10 балів тверда 6-ка.
У відгука 7 коментарів
Модератор Ольга
Lanaria, це за ніч виникло почервоніння? Можливо підгузок був занадто повний, тому і виникла така реакція? Тим паче, Ви пишите про гель. З таким ще ніхто з Експертів не зіштовхнувся.
Ann Milli
По поводу геля, я с таким сталкивалась, когда-то, тоже у либеро, сыну когда было мес 7, купил как-то муж либеро и на следующее же утро после использования у нас вся простынка была в этом геле. Не знаю, что это было, но ночь мы просто потом одевали сыну подгузники другой фирмы, т.к. простынку еле от него отчистила
Модератор Ольга
Елисина Ирина, честно, я просто впервые слышу о таком случае. Интересны все-все подробности. Мы с дочкой вчера тоже решили попробовать эти подгузники, но ничего подобного не было. Я склонна думать что это от чрезмерной наполненности.
Мария Скрябина
Мне одной кажется, что 12 часов в подгузнике это долго...Конешн, наполненность будет ещё какой! Тут и гель вытечет, и покраснения будут... Нельзя так долго, вам это любой врач скажет...
Ann Milli
не могу сказать о сильной наполненности, как обычно, да и спал малыш тогда где-то с 10 вечера до 7 утра, но сам подгузник тогда просто как разошелся сбоку по шву. может, это был один такой на упаковку, но на ночь я их потом больше не одевала. у меня были такие случаи пару раз со старшим сыном, но тогда мы покупали подгузники другого производителя и читая отзывы о нем, это не было там редкостью
Lanaria
Так ніхто ж не каже що підгузок був переповнений (якщо він пробув на доньці усі ніч це ж не означає що вона туди відро напісяла). Я ж адекватна мама і час від часу зазираю в підгузок і таким чином бачу пора його змінювати чи ні. На рахунок покрасніння то воно виникає вдень, а не після ночі. Ми помастили бепантеном і все зійшло. А на рахунок гелю запитала оскільки вперше з таким зіштовхуюся.
Модератор Ольга
Мария Скрябина, это, несомненно, много. Но что делать, если ребенок спит всю ночь и будить его не хочется? А ведь спокойный сон малыша тоже говорит о многом. Lanaria, ніхто ж і не говорить про неадекватність. Ми просто уточнюємо всі нюанси, щоб розібратися в ситуації.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися