Volodja
Volodja
Новачок
Відгуки Volodja
Коментарі Volodja
Отримано лайків
0 Like
Volodja
Четвертий день тестування,що можу сказати з впевненістю- присмак таки не подобається, мені неприємно з ним. Є і гарні зміни- таки бачу ефект після кожного чищення: ясна ніби огорнуті і стають навіть світліші- знімає запалення, кровоточити таки почало менше. Щітка від пародонтакс мені не сподобалася зовсім, вона дуже м'яка, а я надаю перевагу середній жорсткості, хоча звичайно краще для ясен,але по-факту вона погано чистить особливо між зубами чи у важкодоступних місцях. На рахунок відбілення на разі не помітив, можливо за кілька днів ще будуть якісь зміни.
У відгука 4 коментарів
Анастасія Олександрівна Морозик
А мені навпаки щітка здалася дуже дієвою у міжзубних проміжках. Не знаю чому, можливо щетинки м'які, а може тонкі - але, якщо приставити язик по внутрішньої поверхні зубів при чищенні, то відчуваєш щетинки у міжзубних проміжках! Мої щітки середньої жорсткості такого ефекту не дають!
Moderator Alena
Volodja, напрочуд помітні зміни після чотирьох днів використання. Так тримати!) А стосовно щітки, то це справа смаку. Але, по правді качужи, Ви перший з Експертів, кому не сподобалась ця зубна щітка)
Volodja
І ще раз переконуюся- все індивідуально... =)
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
jadina2009
Продовжую тестувати пасту і щіточку,Разом з цим виклала інфо на двох сайтах https://makeup.com.ua/product/493421/ https://rozetka.com.ua/paradontax_5054563040213/p49368878/ та в інстаграмі.Комплект дійсно чудовий,Цікаво почитати що інші дівчата пишуть що паста солонувата,адже я зовсім не відчуваю сольоності.Різні люди,різні смаки)
У відгука 7 коментарів
Volodja
Ви точно тією пастою чистили зуби?:)
Moderator Alena
jadina2009, у кожного своє сприйняття смаку) Це ж добре, що Ви не відчуваєто солоного присмаку! Перейшла по посиланням і не зрозуміла, які саме відгуки Ваші? І на нашому сайті Ви не залишили ні одного повноцінного відгуку. Сподіваємось, ми ще їх побачимо?)
jadina2009
на розетці я теж не бачу,напевно на модерації а на https://makeup.com.ua/product/493421/ від 2,04,19 Ольга.Що значить тут немає жодного повноцінного?Відгук з трьома фото про свої враження це не відгук?)Підкажіть...І в інстаграмі на моїй особистій сторінці з хештегами,,,
jadina2009
А смаку солі дійсно не відчуваю,Можливо смак соди...але це не я відчуваю а мій син))
Moderator Alena
jadina2009, так, це відгук, але не повноцінний. Ми чекаємо від Вас інформацію про зміни, які відбулися завдяки використанню зубної пасти Parodontax. Чи покращився стан ясен після використання? Чи помітили Ви відбілюючий ефект? Чи став свіжішим Ваш подих?
jadina2009
Все зрозуміло))Теж чекаю змін і дуже вірю))Дякую!
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Volodja
Всім привіт! Продовжуємо тестувати корм для кошенят від Роял Канін. Як вже писав- киця наша його полюбила з першого ж дня. Сьогодні помітили таку важливу річ, другий тиждень тестуємо і у нашої киця пропав неприємний запах з роту,як це часто було раніше. Ми дуже вражені і раді,корм збалансований і йде кошеті тільки на користь. Продовжуємо,надіюся це не останнє наше відкриття в результаті тестування! :)
У відгука 3 коментарі
Модератор Ольга
Volodja, до речі, цей факт відзначили багато Експертів. Неприємний запах може свідчити про різноманітні захворювання тварини, а якщо він зник - то це, звісно, найкращий показник якості корму. Здоров'я Вашому кошеняті.
Volodja
Все завдяки порталу na-proby.com,якби не ви- ми б можливо і не спробували! Дуже раді і купуватимемо надалі=)
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Volodja
Щиро дякуємо порталу na-proby.com за чудову можливість спробувати корм преміум класу. Нашій киці він сподобався з першого ж дня! Тестуємо #Royal Canin вже другий тиждень і з впевненістю можу сказати, що корм підходить, оскільки кошеня на шелест упаковки миттєво прибігає і має шалений апетит. Корм дрібний - якраз для кошенят аби могли легко пережовувати, колір корму натуральний. На разі все подобається,тестуємо далі і будемо ділитися враженнями і результатами:)
У відгука 3 коментарі
Volodja
Дуже шкода справді,бо ми не мали доступу до інтернету((((((( а більше не буде фотоконкурсу? експерт аж трішки розстроївся:)
Модератор Ольга
Volodja, фотоконкурсу не буде, але зараз триває конкурс "Ерудит" - встигніть взяти участь у ньому.
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися