Валентина Грицик
Валентина Грицик
Експерт
Відгуки Валентина Грицик
Коментарі Валентина Грицик
Отримано лайків
3 Like
Валентина Грицик

Висновок тестування Ентерол Імуно

Мої очікування під час прийняття Ентерол Імуно: пробіотик справиться з патогенною мікрофлорою, сприятиме усуненню нездорових процесів у травній системі, благотворно вплине на роботу ШКТ, допоможе розщеплювати та засвоювати їжу, покращить обмінні процеси, позитивно вплине на загальний імунітет. Після курсу лікування можу сказати, що я цілком задоволена. Дія Ентерол Імуно не обмежується лише покращенням кишкової мікрофлори, його можна приймати, як засіб, що підвищує імунітет. Взимку неминучі часті застуди. Але після 3-тижневого прийняття пробіотика ще жодного разу, навіть, не чхнула.
З'явилася легкість, як раніше. Загалом, задоволена та рекомендую всім
Задоволена хорошими змінами в своєму організмі.
Всім бажаючим спробувати Ентерол Імуно, щоб уникнути небажаних наслідків хочу нагадати, що перед прийомом необхідна консультація з лікарем. Також важливо уважно вивчати інструкцію і не перевищувати дозу, що рекомендується. Всім здоров'я!
У відгука 0 коментарів
Валентина Грицик

Тестування Ентерол Імуно

Під час прийняття пробіотику не виникло жодних негативних реакцій. Спостерігала лише позитивні зміни з боку шлунково-кишкового тракту та налагодження його роботи. На мою думку, плюси препарату: легко приймати, швидкий ефект, відсутність побічних реакцій.
Хочу нагадати історію прийняття Ентерол Імуно. Після лікування антибіотиками одразу почала приймати Ентерол Імуно в капсулах для відновлення флори кишечника та для запобігання неприємностям із самопочуттям.
Препаратом задоволена, на мою думку, зі своїм завданням він впорався добре, після прийому антибіотиків взагалі не відчула жодних негативних наслідків, а після Ентерол Імуно у мене, навіть, краще стала працювати травна система, менше проблем із травленням їжі.
У відгука 0 коментарів
Валентина Грицик

Тестування Ентерол Імуно

Всім доброго дня! Була дуже рада, коли отримала можливість протестувати "Ентерол Імуно". Бо, на мою думку, періодично варто приймати пробіотики для покращення імунітету та самопочуття. Була приємно вражена, що до складу препарату також входять вітамін С, D та цинк. Які теж, на мою думку, варто періодично приймати для запобігання різних вірусних захворювань та й задля кращого самопочуття. Раніше не знала, що існують пробіотики з вітамінами. Мені сподобалось таке поєднання, бо це зручніше, ніж приймання окремо. Так співпало, що почала своє тестування після прийому антибіотику групи пеніцилину, зазвичай після хвороби та курсу антибіотикиів мала нюанси з травленням та проходила курс лікуванням пробіотиками. Планую вживати по 1 капсулі Ентерол Імуно упродовж 10-14 днів. Тому на мою думку, флакона на 30 капсул при легкому захворюванні або припрофілактичному прийомі може вистачити на 2 курси.
У наступному відгуку опишу свої враження та самопочуття
У відгука 0 коментарів
Валентина Грицик

Вітаміни Бекутан - наразі сподобались, але будем ще приймати восени

мене дитині 7 років, я давала вітаміни щодня в обідній час. Дитина випивала їх з великим задоволенням.
Переконана, що їжа - це завжди найкраще джерело поживних речовин, але вітаміни також корисні, оскільки з певних причин організм дитини може не отримувати всі необхідні для здоров'я вітаміни та мінерали.
Склад Бекутан КідсВітсМультиімуно звичайно ж вражає - основні вітаміни та мінерали, які необхідні для дитини, а ще й ціанобактерії. Оскільки дитина приймала весь курс вітамінів, то зараз можу сказати, що дитина жодного разу не захворіла на ГРЗ і ГРВІ. Та й взагалі за останній місяць жодного разу не хворіла.
Я не зауважила, що є якийсь надзвичайний ефект. Дитина активна і енергійна, але вона завжди така. Вчитися, як не хотіла, так і не хоче). Але імунітет, на мою думку, став кращим. Щодня гуляєм на дитячих майданчиках і дитина активно контактує з іншими дітьми, які часто мають соплі та кашляють. За останній місяць не підчепили жодного віруса. І я вважаю, що це чудово.
На природі дитина робить все, що хоче, часто їсть на вулиці, і це жодним чином не впливає на здоров'я.
Великий плюс, що вітаміни не викликали алергії. Були смачними і подобалися дитині.
Висновок: я б спробувала їх ще раз у осінньо-зимовий період, оскільки зараз літо і імунітет не повинен бути зниженим, тому про ефективність складно судити.
У відгука 0 коментарів
Валентина Грицик

Вітаміни - фаворит

Бекутан КІДС ВІТС Мультиімуно стали для мене знахідкою. Не знала, що існують дієтичні добавки, які комбінують різні групи корисних речовин. Продукт представляє собою подвійне саше з окремими відсіками. Пакетики пронумеровані. На скільки я зрозуміла з інструкції в пакетику 1 більший вміст мінералів і вітамінів. В пакетику 2 - більше пробіотику.
Вміст необхідно розчинити у воді або іншій рідині. На мою думку, це дуже зручно. Оскільки Ліза навідріз відмовляється приймати будь-які додаткові вітаміни, я їй розчиняла вміст в соку, який вона пила під час прийому їжі🙂. І жодних проблем не було. Смак і аромат продукту апельсиновий, і тому досить добре поєднується з фруктовими соками.
За час прийому добавки ніяких алергічних проявів не було помічено. Хоча при відсутності передозування їх і не повинно бути, крім індивідуальної підвищеної чутливості якогось компонента в складі.
Оскільки у мене немає певних зауважень і скарг відносно здоров'я Лізи, то я не очікую якогось помітного ефекту. В моєму розумінні прийом дієтичної добавки це профілактика авітомінозу, бо навряд чи в магазинних овочах і фруктах достатньо вітамінів, особливо коли не сезон. І звісно ж підтримка імунітету.
Також звернула увагу на склад дієтичного комплексу.
Бекутан КІДС ВІТС Мультиімуно містить кальцій і вітамін D. Кальцій і вітамін D необхідні для формування і росту кісток, зубів, попередження рахіту.
Фолієва кислота і вітамін В12, діючи синергічно, забезпечують нормальний ріст і розвиток дитини, покращують апетит. Також вони потрібні для функціонування нервових клітин та імунної системи.
Пантотенова кислота необхідна для нормального обміну білків і вуглеводів, вона бере участь в процесах утворення енергії і синтезу гормонів, а також потрібно для засвоєння інших вітамінів. Нестача пантотенової кислоти може розвинутися в результаті дисбактеріозу, викликаного надмірним використанням антибіотиків, - це зараз багатьом актуально.
Цинк, йод, вітаміни групи В, С, Е, бета-каротин. Дякую виробникам, що врахували найважливіші моменти і розробили вітамінно-мінеральний комплекс згідно сумісності компонентів.
Це зручно і фінансово вигідно, коли базові потреби можна закрити приймаючи лише одне саше на день. #naprobuua #naprobuua_Becutan #Becutan #naprobuua_відгуки
У відгука 1 коментар