Наталія Буковська
Наталія Буковська
Досвідчений експерт
Відгуки Наталія Буковська
Коментарі Наталія Буковська
Отримано лайків
141 Like
IreneG

Участь

Обиратимуть скоріше за всього тих, в кого найбільше підписників. Жаль прості люди нічого не отримають. Не зрозуміло скільки буде учасників 100 чи 40, бо написано оберуть 100 людей, а відправлять 40 наборів... Це як?
У відгука 6 коментарів
Модератор Анастасія
Дякуємо що звернули увагу, учасників дійсно буде 40. Вже виправили помилку. З приводу підписників - ні, це не буде основним критерієм. Потрапити до проєкту може учасник і без великої кількості підписників.
tashavolchik30
Підписники не головний критерій у відборі. Вже про це писали раніше. У вас їх може бути хоч 100 підписників і ви можите пройти.
Анастасія Винокурова
Всі ми тут колись були новачками, і всеодно ж нас обирали на тестування, мені от за роки повезло 2 рази, комусь більше. І я не блогер, у мене не так вже й багато підписників, близько 2500 всього)
Наталія Буковська
Анастасія Винокурова то у вас достатньо підписників, думаю)
Анастасія Винокурова
Наталія Буковська, на початку ж було менше) обирають і тих у кого їх зовсім мало.
tashavolchik30
Гарного Вам тестування)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Katjaa

Тестування Туш для вій 5-в-1

Розпочнемо з того що туш має насичений чорний колір. Кісточка широка( хто звик до маленьких та вузьких, потрібно буде до цієї наловчитись) , силіконова, промальовує кожну війку. Не осипається. Легко змивається. Основне те, що не визвала ніяких алергічних реакцій. Особисто для мене-туш хороша, але потрібно звикнути до даної кісточки😊
Яка б не була в мене туш- завжди промальовую в 2 шари. Нижче прикріплю фото до/після
У відгука 13 коментарів
Модератор Ірина
Дякую за фото до/після, дуже цікаво так зблизька подивитися на результат використання туші для вій. Мені сподобалось, як вона промалювала війки)
Katjaa
Модератор Ірина, так, туш із задачею впоралась 😊👍
mallimari
А я саме чекала фото до,після саме туші. І чудовий результат. Гарний колір, виразний та супер довгі вії. Класно, коли вії підкреслені і майже половина мейкапу готова👍🏼
Анастасія Винокурова
Вау мені подобається, замовлю собі таку туш як моя закінчиться))
Katjaa
mallimari, люблю коли роблять фото до/після тому вирішила поділитись особистими 😊 так, коли дуже поспішаю, крашу лише вії і все мейк готовий 😁
Katjaa
Анастасія Винокурова, варто спробувати 😉
Ольга Дудник
дійсно, туш гарно промалювала вії
Katjaa
Ольга Дудник, 😊💕
Наталія Буковська
Вам гарно! Але багато хто пише, що в кінці дня осипається туш. Вам як?
Yana Tokarenko
Чудовий результат, замислилася над покупкою нової туші і дуже чекала на відгуки і особливо на фото війок щоб можна було порівняти результат, дякую Вам за фото.
Katjaa
Наталія Буковська, дякую 🥰 особисто в мене тримається на війках весь день, без осипань
Анастасія Винокурова
Katjaa, я раніше купувала туші від ейвон мені подобались, а це вже давно не замовляла...
tashavolchik30
Гарного Вам тестування)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
tashavolchik30

Весняні новинки від Avon

Хочу ще раз подякувати сайту naprobu.ua за прекрасні тестування. Ви робите нас трішки щасливішими у цей непростий для нас всіх час. Своє тестування я розпочала з парфумованої водички TTA Wonder. Це легкий та приємний весняний аромат, відноситься до квіткових. Ноти аромату: неролі, бергамот, кедр. Любителі бергамоту зацінять точно. Про себе, я люблю солодкі, квіткові аромати. На перший погляд Wonder мені сподобався, але стійкість на "нулі". Їх чути максимум 2-3 год. Ніякого шлейфу не лишають. Загалом, я б не купувала повномірний флакон. Тому парфуми трішки розчарували, так як я люблю стійкі аромати, де присутній шлейф.
Доповнюю відгук про парфуми лінійки TTA Wonder.
Загалом я розчарована в них. Абсолютно не стійкі. Шлейфу нема. 2 год і їх не чути взагалі на одязі. Перш запах солоденький і ніби все гарно, згодом від солодкого лишається аромат одеколона. Не рекомендую. В лінійці TTA є достойні аромати. Нажаль новинка розчарувала.
Крем для шкіри навколо очей Anew Енергія Протинола.
Мініатюрка дуже зашла, зручно брати з собою в сумочку, в подорожі. Є інструкція до засобу, що теж важливо. Кремчик має ніжну тестуру, приємно пахне. Після нанесення шкіра гладенька. Про результати важко щось сказати відразу, так як мало користуюсь ще. Згодом доповню. Маю мімічні зморшкі та звичайно гусячі лапки. Шкіра вже не як в 20річної, маємо це розуміти. Крем наносити 1-2 рази в день. Я роблю це зранку та ввечері.
Доповнюю відгук через тижень користування кремом Аnew Енергія Протинола.
Дрібні зморшкі під очима стали менш помітні, шкіра приємна на дотик, гладенька. Для більшого ефекту зберігайте крем в холодильнику і наносьте не відразу, а через 5-10хв як вийняли. Приємний холод під очі саме воно, ніби рідкі патчі, набряки забирає на всі 100%. Найбільше з набору для тестування Avon мені сподобався цей крем під очі Anew Енергія протинола. Сміло рекомендую до покупки. Не пошкодуєте!
Туш для вій 5в1
Щіточка має унікальну функцією смарт контролю охоплює вії по всій довжині, піднімає і підкручує їх. Кінчик на щіточці профарбовує навіть найменші вії. Після відкриття туш зберігати 3 міс. Загалом непогана туш, але треба навчитись нею правильно фарбуватись. Алергії не викликала, чудово змивається міцелярними спонжами для демакіяжу. Поки що фарбувала вії в один слой. Фото прикріпляю.
Доповнюю відгук про туш.
Отже вона осипається все ж таки, не водостійка. В кого розпочався період алергій на цвітіння мене зрозуміють. Пандочка гарантована. От на зиму ця туш мені здається буде ок. Ще не сподобалось, що засихає так швидко за 3 місяці.
У відгука 10 коментарів
Анастасія Винокурова
Результат від кремів треба дивитись через тиждень-два - тоді вже точно буде видно ефект від використання. Подільться потім ще)
natagolovko
Підкажіть, будь ласка, чи не осипається туш?
tashavolchik30
natagolovko, осипається якщо багато нанесли. Мені особисто 1-2 слоя і ок. Тримається до вечора.
tashavolchik30
Анастасія Винокурова, дякую)
mallimari
До речі, стійкість і шлейфовість парфюму-це саме, те що найчастіше турбує нас, як майбутніх власниць аромату. Цілковито поділяю Вашу думку.
Юлия Гвоздецкая
natagolovko, мені не підійшла, сипеться після 2-3 годин користування.
Іnna25
Добрий день. Стійкість парфумів 2-3 години це на шкірі? А на одязі, яку стійкість мають? Хочу спробувати цей аромат - купити. І от оцінюю його по відгуках учасників тестування.
Анастасія Винокурова
Юлия Гвоздецкая, шкода, а я вже думала замовляти..
Наталія Буковська
Анастасія Винокурова, добре, що можна протестувати і почитати відгуки. Мене спочатку теж зацікавила найбільше туш, але вже склала своє враження по відгукам. Буду шукати далі)
tashavolchik30
Гарного Вам тестування)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
AnnaKova

Враження від весняних новинок ТМ AVON

Мені пощастило прийняти участь у тестуванні весняних новинок від ТМ AVON. Дякую! Косметикой данної фірми користувалася років 10 тому назад. Але час іде і мені було дійсно цікаво на якому рівні зараз вона, її якість і ефективність. Не розчарували! Купувати косметику від AVON планую і надалі...

Розпочну свій огляд з парфюма TTA Wonder. Прислали міні флакончик, 10 мл. Він невеликий і поміститься навіть в найменшу сумочку. Зручно брати з собою на роботу і при необхідності обновляти парфюм на протязі дня. Новинка вдалась.

Колір водички ніжно-рожевий, можно розпилювати її на одяг, не боячись, так як окраса не залишає. На шкірі неприємних відчутів в вигляді липкості також не має. Парфюм дуже легкий, тому треба робити на себе 5-7 пшиків, що є не дуже екомно.

По стійкості, за моїми спостереженнями, вистачає до 4 годин, потім обновляю.

Туалетна вода легка, по весняному ніжна і солодко-квіткова. Вона зачаровує з першої нотки. Вся композиція гармонійно поєднується. Єдине, спочатку при нанесені, відчувається спирт, який розсіюється в перші секунди.

Початкові нотки - це явний цитрус (бергамот), без гірчинки і різкості. Далі розкривається ніжний квітковий букет. Дуже чітко відчуваю троянду, вона ароматна, свіжа, але зовсім не вибивається з композиції. Також є пудрово-мильні нотки. На завершення відчувається мускус з кедром.

Шлйф, якщо він і є, то дуже слабенький. Це - легкий цитрус з ніжною квіткою. Між іншим, слабкий шлейф або його відсутність, - це не завжди мінус. Адже знаходячись в офісі чи працюючи вчителем (як я) не хочеться, щоб оточуючі люди його відчували.
В цілому, парфюм сподабався!

Рекомендую. Він буде доречним всюди, як взимку, так і влітку.

Крем навколо очей з енергією протинола. Тюбик невеликий, 15 мл, є картонна коробочка і інструкція. Користуюсь вранці і ввечері. Вік 35+.

Консистенція крема - легка, ніжна, легко розприділяється і швидко поглинається. Колір - ніжно-рожевий. Має приєний, легкий, ніжний аромат.

Використовується економно, вистачить на деклька місяців. Мені достатньо одної-дві каплі, щоб нанести на шкіру навколо ока. Після нанесення відчуття комфортні, не має стянутості чи липкості. Відчувається приємна свіжість.

Крем гарно зволожує шкіру. Вона моментально стає м`якою, бархатистою і гладенькою. Тон вирівнюється, сліди втоми і припухлість зникають. Авжеж, глибокі зморшки нікуди не діваються, але стають більш зглажені. А от мімічних - візуально менше. Відчувається тонізування і легкий ліфтинг-ефект. Алергічних реакцій не виникало.

Моїй шкірі данний крем підійшов. Стан її покращився.

Туш 5в1. Має захисну плівку чорного кольору, при знятті її, відкривається благородного золотистого відтінку туб. Дизайн гарно продуманий.
Щітка - силікована, значного розміру. Треба приноровиться правильно застосовувати. Колір туші насичено чорного кольору. Щіточка гарно прокрашує вії від початку до кінчиків, не склеює. Туш дійсно подовжує їх і робить більш об`ємними. Присутній гарний єфект підкручування і розкритого погляду.

Зазвичай наношу 1-2 шари, але не більше. Можна перестаратись і на виході - не дуже гарно.

Демакіяж. Знімається гарно міцеляркою, без додаткового тертя.

Протягом дня ніякого дискомфорта в області очей не було. Алергічних реакцій не виникає. Туш сподобалась, можна повторити покупку.
У відгука 3 коментарі
Наталія Буковська
Який змістовний відгук. Але так цікаво з парфумами - комусь чутно на собі цілий день, комусь на декілька годин. Які ми всі різні...
AnnaKova
Наталія Буковська, дякую! Мені здається, що стійкість парфумів ще залежить від типу шкіри гаряча вона чи холодна.
tashavolchik30
Гарного Вам тестування)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Olena Maryanchyk

Продукція Avon

Дякую за те що мені дали таку можливість. Я користуюсь цією продукцією по сьогодні, кожен день. Я алергик, тому для мене вибір туші то дуже серйозно, я ношу туш кожен ранок. Туш від Avon мені підійшла, вона не скліює віє , та робить їх довшими. Легко наноситься, та гарно змивається. Очі від неї не сверблять.

Крем під очі, супер, від зволожує шкіру навколо очей, добре вписується, не залишає блискучий шар. Кожна навколо очей м'яка, як бархатна в мене зараз. Ніякого подразнення немає, дуже подобається.
Парфуми, з квітучим ароматом, я переживала що не зможу ними користуватися, але мабуть моїй алергії вони теж сподобались, я в захваті. Аромат шикарно підійде до весни.
У відгука 5 коментарів
mallimari
Вау🤩Такі магнетичні фото😍
Olena Maryanchyk
mallimari, дякую🤗 дуже хотіла зробити оригінальні фото)
Olena Maryanchyk
Наталія Буковська, дякую🤗 дуже хотіла зробити оригінальні фото)
tashavolchik30
Гарного Вам тестування)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися