IreneG
IreneG
Експерт
Відгуки IreneG
Коментарі IreneG
Отримано лайків
20 Like
IreneG

Участь

Обиратимуть скоріше за всього тих, в кого найбільше підписників. Жаль прості люди нічого не отримають. Не зрозуміло скільки буде учасників 100 чи 40, бо написано оберуть 100 людей, а відправлять 40 наборів... Це як?
У відгука 5 коментарів
IreneG

Печиво з корицею

Печиво готувала за рецептом, вказаним на упаковці "Цукру з корицею".
Рецепт простий, готується швидко, вимішується легко. Одразу чути запах кориці. Зверху цукром з корицею не посипала, тільки в тісто висипала вміст пакетика. (В наборі пакетик був один - а в нашому місті, продукції цієї марки не продають)
Вирізані фігури з тіста виглядали спочатку дуже гарно і рівненько. Але коли стали випікатись - трохи деформувались. Може розпушувача треба було менше...
Ялиночки, звірятка, сердечки втратили форму. Форма Мікі-мауса - стала невпізнаваною (хоча на тісті дуже чітко було видно всі риси обличчя).
Отже, на це печиво треба використовувати прості форми без малих елементів.
Щодо смаку - смачно, виражений запах кориці. Печиво пісочне, крихке. Якби без кориці - печиво було б звичайним, а з корицею - смачно!
У відгука 1 коментар
IreneG

Торт і какао - смакота!

Дуже смачний тортик вийшов! Давала скуштувати своїм рідним - всі одноголосно сказали, що дуже смачно, а найсмачніше - це крем! Крем - це просто чудо. Наскільки легко готується (рецепт на упаковці є) - збити порошок з цукром і молоком - і готово! Такий легкий, повітряний, якби не чекали коржі - з'їли б весь крем)) Раніше такого крему не куштувала. Дуже відчутний приємний ванільний смак.
Торт складається з бісквіту, желе з фруктами, крему і глазурі.
Бісквіт з узором зробила, розділивши тісто на дві частини. В одну частину додала пару ложечок какао. Спочатку залила світлу частину, потім на неї хаотичними рухами нанесла коричневу частину- таким чином вийшов оригінальний візерунок. В тісто додала ароматизатор Ром, але мабуть мало (на 200 г муки влила трохи менше однієї бутилочки ароматизатору). Коли готувала тісто - запах було добре чутно, але в готовому торті всі інші смаки і запахи перебивали запах рому, тому його не чути.
Желе з фруктами готувала окремо в меншій формі, застеливши її харчовою плівкою.
Бісквітний корж розрізала пополам. Перший корж намазала кремом, потім зверху поклала готове желе з фруктами зверху накрила другим коржем, все це обмазала кремом і зверху розмазала торт глазур'ю.
Глазур перший раз використовувала - дуже зручно і просто - на 1,5 хв поклала на розігрів в мікрохвильову піч і глазур стала рідкою, зрізала куточок упаковки і вилила все на торт. Думала, що глазурі мало буде, тому розмазала лопаткою по поверхні торта. Хоча можна було і просто полити не розмазуючи - був би цікавий чорно-білий візерунок. Глазур застигла дуже швидко, мабуть вистачило однієї хвилини, щоб вона перетворилась в твердий шоколад. Навіть не встигла прикрасити зверху декором - бо срібні перлинки не тримались і скочувались по поверхні глазурі. Тому прикрасила лише стінки торта, які були замазані кремом.
Обов'язково ще буду готувати такий торт, але на наступний раз добре було б просочити коржі якимось сиропом.
Смачним доповненням до торта - стало какао з молоком. Це дуже смачно. Какао немає присмаку порошку, має справжній смак шоколаду, повністю розчинився в молоці.
Дякуючи продукції Dr.Oetker - мій торт з какао - найсмачніше, що я готувала.
У відгука 8 коментарів
IreneG

Творожна запіканка

Моя перша запіканка з творопишем за нестандартним рецептом. Як добре, що на упаковках вже є надруковані рецепти, не треба нічого шукати і видумовувати.
Готувала за вказаним рецептом, додала цукрову пудру та ванільний цукор Dr.Oetker. Але рецепт виявився нестандартний, бо не додала молока. Ніколи раніше не готувала з творопишем, тому не знаю якою має бути ця запіканка з молоком, але без молока вона на смак дуже смачна. Запіканка солодка з яскравим ванільним присмаком. Всім сподобалось. Запіканка в духовці дуже сильно підходить, але коли виймали - осіла.
У відгука 7 коментарів
IreneG

Пудинг

Перший раз готувала пудинг і перший раз їла пудинг))). Вийшло смачно! Приготування ну дуже просте, декілька хвилин і готово. Пудинг дуже швидко застигає. Вирішила зробити двошаровий(зробила півпачки ванільного і пів - шоколадного). Мабуть треба було робити 2 одночасно, а не поступово як я зробила. В результаті - в тих пудингах, які заливала останніми - два шари відокремлювались один від одного. Зверху посипала декором сердечка і перлинками срібними. Перли трохи потекли, срібна фарба злилась з пудингом. Загалом все дуже смачно, мені сподобалось. Якщо десь знайду пудинг цієї марки - обов'язково приготую ще.
У відгука 11 коментарів