AnnaKova
AnnaKova
Експерт
Відгуки AnnaKova
Коментарі AnnaKova
Отримано лайків
25 Like
AnnaKova

Враження від весняних новинок ТМ AVON

Мені пощастило прийняти участь у тестуванні весняних новинок від ТМ AVON. Дякую! Косметикой данної фірми користувалася років 10 тому назад. Але час іде і мені було дійсно цікаво на якому рівні зараз вона, її якість і ефективність. Не розчарували! Купувати косметику від AVON планую і надалі...

Розпочну свій огляд з парфюма TTA Wonder. Прислали міні флакончик, 10 мл. Він невеликий і поміститься навіть в найменшу сумочку. Зручно брати з собою на роботу і при необхідності обновляти парфюм на протязі дня. Новинка вдалась.

Колір водички ніжно-рожевий, можно розпилювати її на одяг, не боячись, так як окраса не залишає. На шкірі неприємних відчутів в вигляді липкості також не має. Парфюм дуже легкий, тому треба робити на себе 5-7 пшиків, що є не дуже екомно.

По стійкості, за моїми спостереженнями, вистачає до 4 годин, потім обновляю.

Туалетна вода легка, по весняному ніжна і солодко-квіткова. Вона зачаровує з першої нотки. Вся композиція гармонійно поєднується. Єдине, спочатку при нанесені, відчувається спирт, який розсіюється в перші секунди.

Початкові нотки - це явний цитрус (бергамот), без гірчинки і різкості. Далі розкривається ніжний квітковий букет. Дуже чітко відчуваю троянду, вона ароматна, свіжа, але зовсім не вибивається з композиції. Також є пудрово-мильні нотки. На завершення відчувається мускус з кедром.

Шлйф, якщо він і є, то дуже слабенький. Це - легкий цитрус з ніжною квіткою. Між іншим, слабкий шлейф або його відсутність, - це не завжди мінус. Адже знаходячись в офісі чи працюючи вчителем (як я) не хочеться, щоб оточуючі люди його відчували.
В цілому, парфюм сподабався!

Рекомендую. Він буде доречним всюди, як взимку, так і влітку.

Крем навколо очей з енергією протинола. Тюбик невеликий, 15 мл, є картонна коробочка і інструкція. Користуюсь вранці і ввечері. Вік 35+.

Консистенція крема - легка, ніжна, легко розприділяється і швидко поглинається. Колір - ніжно-рожевий. Має приєний, легкий, ніжний аромат.

Використовується економно, вистачить на деклька місяців. Мені достатньо одної-дві каплі, щоб нанести на шкіру навколо ока. Після нанесення відчуття комфортні, не має стянутості чи липкості. Відчувається приємна свіжість.

Крем гарно зволожує шкіру. Вона моментально стає м`якою, бархатистою і гладенькою. Тон вирівнюється, сліди втоми і припухлість зникають. Авжеж, глибокі зморшки нікуди не діваються, але стають більш зглажені. А от мімічних - візуально менше. Відчувається тонізування і легкий ліфтинг-ефект. Алергічних реакцій не виникало.

Моїй шкірі данний крем підійшов. Стан її покращився.

Туш 5в1. Має захисну плівку чорного кольору, при знятті її, відкривається благородного золотистого відтінку туб. Дизайн гарно продуманий.
Щітка - силікована, значного розміру. Треба приноровиться правильно застосовувати. Колір туші насичено чорного кольору. Щіточка гарно прокрашує вії від початку до кінчиків, не склеює. Туш дійсно подовжує їх і робить більш об`ємними. Присутній гарний єфект підкручування і розкритого погляду.

Зазвичай наношу 1-2 шари, але не більше. Можна перестаратись і на виході - не дуже гарно.

Демакіяж. Знімається гарно міцеляркою, без додаткового тертя.

Протягом дня ніякого дискомфорта в області очей не було. Алергічних реакцій не виникає. Туш сподобалась, можна повторити покупку.
У відгука 2 коментарі
AnnaKova

І так... розпочинаємо тестування

Посилочка вже забрана з пошти. Розпочинаю тестувати продукцію від компанії Avon. В ході використання буду писати свої враження. Велике дякую за чудову можливість прийняти участь у тестуванні!
У відгука 0 коментарів
AnnaKova

Цікаве тестування

Як раз в квартирі робимо ремонт. Дуже хотілося б протестувати фарби Alpina EXPERT. Всім успіху у відборі учасників!!!
У відгука 0 коментарів
AnnaKova

Подвожу итог вкусного тестирования от ТМ AXA

Итак, в данном отзыве хочу обобщить свое мнение об тестировании продукции от ТМ AXA. Фотографии выставлять не буду, так как в предыдущих моих постах их достаточное количество.

Кус-кус с томатами и паприкой имеет идеальную рассыпчатую консистенцию. Кашка вкусная, но немного пересолена, да и со специями вышел перебор.

Гречка с грибами и овощами имеет мягкую, разваристую консистенцию. Специй добавлено в меру, а вот соли - многовато.

Понравилось также, что в составе обеих кашек много сушеных овощей. Практически не затрачивается время на их приготовление. Всего лишь 5 минут: залил кипятком и настоял. Пакетики с кашками удобно брать с собой в дорогу, на работу. Это идеальный перекус, когда нет времени на приготовление еды.

Софт Гранола с ягодами и йогуртом - очень вкусно, мега питательно и заряжает энергией на несколько часов! Подойдет как для завтрака, так и для перекуса. Помимо овсяных хлопьев содержится много сублимированных ягод и йогурта.

В целом, продукция понравилась. Гранола от ТМ AXA покупала и буду дальше покупать. Соленые кашки быстрого приготовления стали для меня открытием. Теперь несколько пакетиков будут всегда у нас дома.

#ТвійденьсмакуєправильнозAXA #AXA #смакуй_аха #Naprobu_AXA #axaclub #NaprobyAXA #naprobuua #naprobuua_відгуки #снідай правильно #смачнийсніданокАХА
У відгука 0 коментарів
AnnaKova

Мой любимый завтрак и перекус - это нежнейшие софт Гранола с ягодами и йогуртом от AXA!

Начну немножко с пред истории. Долгое время не могла найти идеальных для себя по вкусу гранола. Пробовала этот продукт от разных производителей. И каждый раз одно и то же, то цена завышена, то овсяные хлопья пересушенные, то на вкус отдает прелым... Пока не попробовала гранола от AXA! Очень вкусно! Да и цена-качество радует. Теперь я покупаю только их с разными добавками на протяжении 1,5 лет.

Софт Гранола с ягодами и йогуртом понравились своим сбалансированным вкусом. Он насыщенный, чувствуются нотки ягод и йогурта. Как по мне, идеально подобраны компоненты. Гранола имеет приятный сладковато-ягодный аромат, абсолютно натуральный, никаких ароматизаторов. В меру сладкая. Имеет приятную консистенцию (не знаю какое слово правильно подобрать). Гранола в меру хрусткая, зубы не поломаешь.

Мне нравится кушать ее в сухом виде как перекус, или с чашечкой кофе, чая.

Очень вкусное блюдо получается, если смешать гранола с молоком или кефиром. Жидкость приобретает красивый малиновый цвет. Помимо вкуса, еще получаешь и эстетическое удовольствие. Для завтрака - идеальное сочетание!

Когда хочется расслабиться и покушать вкусностей, рекомендую к обычному пломбиру добавить данный вид гранола от AXA, кружочки бананов и все красиво выложить в креманку. Ммм... Очень вкусно!

Как итог, софт Гранола с ягодами и йогуртом мне очень понравился по вкусу. Буду покупать и советую другим потребителям присмотреться к данной продукции.

#ТвійденьсмакуєправильнозAXA #AXA #смакуй_аха #Naprobu_AXA #axaclub #NaprobyAXA #naprobuua #naprobuua_відгуки #снідай правильно #смачнийсніданокАХА
У відгука 7 коментарів