Ольга4
Ольга4
Новачок
Відгуки Ольга4
Коментарі Ольга4
Отримано лайків
0 Like
Valentyna83
Велике Дякую за участь у тестуванні продукції "Желфікс". Я вже приготувала другий джем з персика. Порізала його дольками . Використала речовину 2:1 на 1кг. фруктів та 0.5 кг. цукру. Готувала за способом що на пакетику.Результат такий,як і при додаванні цукру 1:1 тільки цукру можна заощадити. Джем вийшов густим і солодким,а після тримання в холодильнику як мармелад. Персиковий джем найбільше сподобався моїй родині.
У відгука 3 коментарі
Модератор Ольга
Valentyna83, обожнюю персики у будь-якому вигляді. А ось такий джем, та ще й зимою - справжня мрія. Чудовий результат!
22Kari
Valentyna83 люблю свежие персики, но от такой баночки не отказалась)
Ольга4
Дякую, за відгук. Про персики, якось і забула. Весь акцент пішов на вишні. Ще залишився один пакетик є можливість і собі спробувати. На жаль, у нас в місті дуже важко знайти Желфікс у продажу.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Ольга4
Отримала сьогодні посилку. Всим задоволена. Я в захваті. Результат від вікористання просто чудовий, все надзвичайно смачно. Рекомендую спробувати всім, хто не наважується.
У відгука 2 коментарі
Модератор Ольга
Ольга4, отримали і тут же все використали? Тоді розповідайте, що саме готували і який вийшов результат. Нагадую, ми чекаємо мінімум три інформативні відгуки від кожного учасника тестування.
Ольга4
Приготувала спочатку вишневий джем за рецептом, який був надісланий разом із Желфіксом. Колір просто суперовий і густота. Моя дочка ,яка не їсть джеми, була приємно вражена. Смак королівський.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися